Maalesef ben hala göremedimCnm bnmkide 21 Şubatti 26 Şubat'ta bitti 5 martti ben pik gordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef ben hala göremedimCnm bnmkide 21 Şubatti 26 Şubat'ta bitti 5 martti ben pik gordum
Evet bir dahaki aya kaldı artıkAdetin bitince başlasan daha iyi olur kimisi adet biter bitmez yumurtluyor
Öyle birşey var benim de durmadan köyü çıkıyor yapmaya başladığım günden beri 5 inde daha kOyuydu siliklesmiyorMaalesef ben hala göremedim
Çatlama olmadı sanırımÖyle birşey var benim de durmadan köyü çıkıyor yapmaya başladığım günden beri 5 inde daha kOyuydu siliklesmiyor
Şükür bugün olduÇatlama olmadı sanırım
Çatlama olmadı sanırım
Çok sevindim sizin adınıza inşallah hayırlısı olur hakkınızda Allah hepimize nasip etsinŞükür bugün oldu
Amin baklim artik beklemedeyizÇok sevindim sizin adınıza inşallah hayırlısı olur hakkınızda Allah hepimize nasip etsin
Gebelik testimi yaptınız bugünKizlar resmi attıktan sonra ertesi gün yaptım oda koyuydu değerlendirdik ama bugün yaptım yine silik çıktı yok gibi birsey
Erken gebelik testi daha yapmadım açıkçası çekiniyorum geçen aylarda denemiştim olmamıştı.Umarım bu ay olur yaparsam sonucunu yazarımGebelik testimi yaptınız bugün
Gebelik testimi yaptınız bugün
İnşallah bu ay tutar Allah herkesin gönlüne göre versinErken gebelik testi daha yapmadım açıkçası çekiniyorum geçen aylarda denemiştim olmamıştı.Umarım bu ay olur yaparsam sonucunu yazarım
Açıkçası görmedim ben burdan belki fotodan dolayı çatlamadan sonra kaç gün geçtiEki Görüntüle 3024018 Bu Şekilde bence yok ama eşim ince çizgi var gibi dedi emin olamadım bakabilir misiniz
Elinizdeki testler çok iyi sonuç vermiyor diye söylemişti burdaki kızlar,kit seklindekileri tercih edin diyorlardı,ben onlardan almıştım,iki aynı tonda renk oluşuyor artık siliklesincede çatlamış oluyo,iki koyu renk bazen 3/4gun devam edebiliyor,elinizde fazla ovulasyon testi kalırsa da hamilelik testi görevini görüyor,ben denemiştim,fazla kalanlarlaMerhabalar, ovulasyon testi yapıyorum iki aydır ama koyulaşmayı görmedim bu ayki tam koyulaşır gibi oldu ama bugün baktım silikleşmiş neden böyle olduğunu bilen varmı ?
Görsel attım t çizgisi koyu olan 04.03.2022
Açık olan ise 05.03.2022 silikleşmesinin sebebi nedir ?
Yumurtamı oldu çatladı dicem ama t çizgim c kadar koyu olmadı , bu nedir bilen varmı
Selam bugün bir test daha yaptım çift çizgiyi gördüm erken gebelik testinde inanamadım ve ikinci bir test daha yaptım o da negatif çıktı çok karmaşık duygular içindeyimAçıkçası görmedim ben burdan belki fotodan dolayı çatlamadan sonra kaç gün geçti
En iyisi kan testi yaptırmak adetiniz de geciktiyseSelam bugün bir test daha yaptım çift çizgiyi gördüm erken gebelik testinde inanamadım ve ikinci bir test daha yaptım o da negatif çıktı çok karmaşık duygular içindeyim