Ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG20220309172740.webp
    IMG20220309172740.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar resmi attıktan sonra ertesi gün yaptım oda koyuydu değerlendirdik ama bugün yaptım yine silik çıktı yok gibi birsey

Yaptım bence yok gibi ama var gibide kararsiz kaldım belki de ilerleyen günlerde tekrarlayalım.bilmiyorum E ellyss
Screenshot_20220312-134028_Chrome.webp
20220312_122306.webp

Kızlar 9unda çatlatma iğnesi oldum bugün 3.gün ama hala kasıklarımda agrı oluyo. Sizce normal bi durum mu

Merhabalar, ovulasyon testi yapıyorum iki aydır ama koyulaşmayı görmedim bu ayki tam koyulaşır gibi oldu ama bugün baktım silikleşmiş neden böyle olduğunu bilen varmı ?
Görsel attım t çizgisi koyu olan 04.03.2022
Açık olan ise 05.03.2022 silikleşmesinin sebebi nedir ?
Yumurtamı oldu çatladı dicem ama t çizgim c kadar koyu olmadı , bu nedir bilen varmı
Elinizdeki testler çok iyi sonuç vermiyor diye söylemişti burdaki kızlar,kit seklindekileri tercih edin diyorlardı,ben onlardan almıştım,iki aynı tonda renk oluşuyor artık siliklesincede çatlamış oluyo,iki koyu renk bazen 3/4gun devam edebiliyor,elinizde fazla ovulasyon testi kalırsa da hamilelik testi görevini görüyor,ben denemiştim,fazla kalanlarla

Açıkçası görmedim ben burdan belki fotodan dolayı çatlamadan sonra kaç gün geçti
Selam bugün bir test daha yaptım çift çizgiyi gördüm erken gebelik testinde inanamadım ve ikinci bir test daha yaptım o da negatif çıktı çok karmaşık duygular içindeyim

Selam bugün bir test daha yaptım çift çizgiyi gördüm erken gebelik testinde inanamadım ve ikinci bir test daha yaptım o da negatif çıktı çok karmaşık duygular içindeyim
En iyisi kan testi yaptırmak adetiniz de geciktiyse

Ah adetim gecikmedi çünkü pcos var bende çocukluktan beri.Adetim bitti 2 gün sonra yumurtlama oldu ve biz onu değerlendirdik. 5 gün sonra erken gebelik testi yapımda sonuç çok silindi varla yok arası buraya da atmistim dün yine tekrarladım test bariz pozitifti ama inanamadım için bir test daha qldim ve yaptim diğeri de negatif çıktı. Doktora gitsem kanda çıkar mı bilmiyorum ki o yüzden beklim dedim yada ne zaman gitmem gerekir sence ilk kez başıma geliyor ve ben hiç bilmiyorum ne zaman gitmeliyim. Yumurtlama olalı 8 gün oldu. Help me 😌

Back
X