Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİ.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Kızlar;pazar günü düşük yaptım ovulasyon testi yapacağım,adetimi mi beklemem gerekiyor? yoksa şu an kanamam devam ediyor kanamam bitince teste başlayayımmı? yardımcı olurmusunuz?
Adetinizi beklemeniz daha iyi olacaktır. Düşük için ilaç kullanmışsanız eğer belki değerleriniz sıfırlanmamış olabilir. Adetiniz bitince diğer gün başlayın hergün aynı saatte ve ilk idrar olmamasına ve sıvı alımına dikkat ederek. Rabbim sağlıklı bebekler versin 🤲🏻✨💜

Yok canım ilaç kullanmadım kendilliğinden düştü,amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin

Merhaba Kızlar;pazar günü düşük yaptım ovulasyon testi yapacağım,adetimi mi beklemem gerekiyor? yoksa şu an kanamam devam ediyor kanamam bitince teste başlayayımmı? yardımcı olurmusunuz?
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim tavsiyem daha yeni böyle üzücü bir olay yaşadığınız icin böyle şeylerle kendinizi yormayın hem fiziken hem psikolojik olarak dinlenmenize verin kendinizi bu şekilde takıntı haline gelmiş oluyor ve hem siz yoruluyorsunuz hemde olumlu birsey olmuyor.bende ocakta kurtaj olmak zorunda kaldım psikolojik olarak da fiziksel olarakta zorlandım kendimi dinlendirmek istedim kafamı tekrar olsun diye yormadım yanı belki de ortada bi kayıp olduğu icin uğraşmak bile istemedim hic ilk adetimi bekledim insallah parça kalmamıştır birde onunla uğraşamam demiştim cok sukur ilk adetimi oldum ve daha sonra kafami farklı konulara verdim kitap okumak gibi insanların arasına katılmak gibi şimdi daha iyiyim çok şükür insallah sizinde gönlünüzde olanı rabbim cok güzel cok doğru bir zamanda verir saglikla sıhhatle diyelim🙏😊

inşallah canım 3 düşük oldu zaten tüp bebek ti, adetlerim düzene girdiği için ovulasyon testini denemek istedim, psikolojik olarak düzeleceğimi pek sanmıyorum ama hayat devam ediyor tabi ki, çalışıyorum bir şekilde oyalaıyorum birşeyler le,Allahım en sağlıksından versin inşallah sana da canım

Bende seninle aynı durumdayım bende deniycem bilgin varsa banada yazarmisin

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim tavsiyem daha yeni böyle üzücü bir olay yaşadığınız icin böyle şeylerle kendinizi yormayın hem fiziken hem psikolojik olarak dinlenmenize verin kendinizi bu şekilde takıntı haline gelmiş oluyor ve hem siz yoruluyorsunuz hemde olumlu birsey olmuyor.bende ocakta kurtaj olmak zorunda kaldım psikolojik olarak da fiziksel olarakta zorlandım kendimi dinlendirmek istedim kafamı tekrar olsun diye yormadım yanı belki de ortada bi kayıp olduğu icin uğraşmak bile istemedim hic ilk adetimi bekledim insallah parça kalmamıştır birde onunla uğraşamam demiştim cok sukur ilk adetimi oldum ve daha sonra kafami farklı konulara verdim kitap okumak gibi insanların arasına katılmak gibi şimdi daha iyiyim çok şükür insallah sizinde gönlünüzde olanı rabbim cok güzel cok doğru bir zamanda verir saglikla sıhhatle diyelim🙏😊
Kızlar ben dün sabah en üstteki testi ortadakini akşam yaptım en alttakini bugün yaptım yumurtlama olmuş mudur dün yoksa daha beklemelimiyim bilginiz varmı🙌🏻🌹

Eklentiler

• IMG20220324140300.webp
    IMG20220324140300.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 33
Back
X