Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canm:) pik 24 ya da 36 saat içinde yumurtan çatlar değerlendir mutlaka bu gunleriniKizlar bugün degerlendirilmeli mi?
Yarını da mi degerlendirelim pekiKesinlikle canm:) pik 24 ya da 36 saat içinde yumurtan çatlar değerlendir mutlaka bu gunlerini
Valla ben 5 günü üst üste değerlendirmiştim bir sıkıntı olmadı ama bu olmuycagi anlamına da gelmez tabi istersen gün aşırı şekilde degerlendirYarını da mi degerlendirelim pekisperm icin bir sıkıntı olmaz mi
Merhaba bu testi şimdi yaptım çatlamış mı sizce? Birgünde çatlar miValla ben 5 günü üst üste değerlendirmiştim bir sıkıntı olmadı ama bu olmuycagi anlamına da gelmez tabi istersen gün aşırı şekilde degerlendir
Tabikide zaten normali bir günde çatlama sıdırMerhaba bu testi şimdi yaptım çatlamış mı sizce? Birgünde çatlar mi![]()
Coook teşekkür ederimTabikide zaten normali bir günde çatlama sıdırçatlama olmuş canm kesinlkle degerlendir
Bugünü de degerlendirmeli miyimTabikide zaten normali bir günde çatlama sıdırçatlama olmuş canm kesinlkle degerlendir
Canm zaten senin dün catlaman oldu yumurta şuan dollenmek üzere bekliyo yumurta catladiktan sonra sadece 24-36 sata canlı kalabilir yani catladiktan sonraki 3 günü değerlendirmen senin için yeterli olacaktır artk test yapmana gerek yok benceBugünü de degerlendirmeli miyim3 gün üst üste değerlendirdik . Bugünkü test de fotoğraftaki gibi
![]()
Dün degerlendirdik bugünü boş bırakıp yarın degerlendirmek daha sağlıklı olabilir mi o zamanCanm zaten senin dün catlaman oldu yumurta şuan dollenmek üzere bekliyo yumurta catladiktan sonra sadece 24-36 sata canlı kalabilir yani catladiktan sonraki 3 günü değerlendirmen senin için yeterli olacaktır artk test yapmana gerek yok bence
Tabiki olur zaten nasibinde varsa tek birgün bile yeter dölleme içinDün degerlendirdik bugünü boş bırakıp yarın degerlendirmek daha sağlıklı olabilir mi o zaman![]()
Çok teşekkür ederim günlerdir her mesajıma cevap verdin umarım güzel haberler verebilirim bu ay hamilelerin duası kabul olurmus dua edebilir misinTabiki olur zaten nasibinde varsa tek birgün bile yeter dölleme için![]()
Ne demek canm benm inşallah güzel haberler alırsın. Bende ovulasyon testiyle gebe kaldım yani yumurtlama takip ettim değerlendirdim ve o ayına hamile kaldım. Seninde tutar inşallah Allah gönlüne göre versinÇok teşekkür ederim günlerdir her mesajıma cevap verdin umarım güzel haberler verebilirim bu ay hamilelerin duası kabul olurmus dua edebilir misin![]()