Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

annewith

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
3.180
6.845
108
Kizlar bugün degerlendirilmeli mi?

Eklentiler

• 96A856FB-E761-4F2C-8367-0AE1FB8620EA.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 56
Valla ben 5 günü üst üste değerlendirmiştim bir sıkıntı olmadı ama bu olmuycagi anlamına da gelmez tabi istersen gün aşırı şekilde degerlendir
Merhaba bu testi şimdi yaptım çatlamış mı sizce? Birgünde çatlar mi

Eklentiler

• 2F3A3BE6-10BE-4AF6-BA91-35BF41CF90FD.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 49
Tabikide zaten normali bir günde çatlama sıdır çatlama olmuş canm kesinlkle degerlendir
Bugünü de degerlendirmeli miyim 3 gün üst üste değerlendirdik . Bugünkü test de fotoğraftaki gibi

Eklentiler

• 3B16FDC5-AA1D-414F-BD1B-4FE78472BB7D.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 41
Bugünü de degerlendirmeli miyim 3 gün üst üste değerlendirdik . Bugünkü test de fotoğraftaki gibi
Canm zaten senin dün catlaman oldu yumurta şuan dollenmek üzere bekliyo yumurta catladiktan sonra sadece 24-36 sata canlı kalabilir yani catladiktan sonraki 3 günü değerlendirmen senin için yeterli olacaktır artk test yapmana gerek yok bence

Dün degerlendirdik bugünü boş bırakıp yarın degerlendirmek daha sağlıklı olabilir mi o zaman

Bugün de degerlendirirsek dört gün üst üste olacak ondan emin olamıyorum

Çok teşekkür ederim günlerdir her mesajıma cevap verdin umarım güzel haberler verebilirim bu ay hamilelerin duası kabul olurmus dua edebilir misin
Ne demek canm benm inşallah güzel haberler alırsın. Bende ovulasyon testiyle gebe kaldım yani yumurtlama takip ettim değerlendirdim ve o ayına hamile kaldım. Seninde tutar inşallah Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…