Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ManyakMisir

CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2.794
3.295
83
Kızlar dün gece yani saat 12den sonra değerlendirdik ama ben ilişki gününü 7sine kaydettim. Bugün de ovulasyon testim pozitif çıktı. Saat 12yi geçtiği için yumurtalama gününde ilişkiye girmiş oluyor muyum?

Eklentiler

• Screenshot_20220408_143529.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20220408_143558.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 92
pozıtıf ten snra sılıklestıgınde yumurtlama gunu sayılıyor o gun bugun dgıl. bu aksam ve yarın da degerlendır bence.

pozıtıf ten snra sılıklestıgınde yumurtlama gunu sayılıyor o gun bugun dgıl. bu aksam ve yarın da degerlendır bence.
PİK olduktan sonraki günler T çizgisi silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş oluyor yanlış bilgi vermeyin lütfen! Pik olduğunda yumurtlama olmuş oluyor yumurtlamayla birlikte gelecek olan 3 günün değerlendirilmesi gerekiyor ManyakMisir

Teşekkür ederim canım

yanlıs bılgı mı?? pik gununden sonra sılıklesme gordugu gun yanı yaklasık ılk pık baslangıcından 36 saat kadar sonra yumurtlama olur yanı test sılınır ne acaıp olmus bunu yalanlamak.. max sevıyede hormon salındıgında yanı pık gorursun. 36 saat sonrada catlar catlamasına yumurtlama denır... .. pıkı ve catlamayı ve sonrakı gunu degerlendırır. .....

Son düzenleme:
yanlış şeyi mi okuyoruz sizinle pozitiften sonra silikleşme olduğunda yumurtlama yazmışsınız bende diyorum ki pik yani pozitif yumurtlamadır pozitiften sonra silikleşme ise çatlamadır. Yazdığınızı 5 defa okudum sizde okuyun isterseniz

yumurtlama catlama aynısey dıyorum ben de. O yuzden anlasamıyoruz. Pik gunu yumurtlama degıl. Sonrakı sılıklestıgınde catlar yanı yumurtlama olur aynı sey farklı gunlerde olmuyolar. . Tek anlasamadıhımız nokta bu

Kızlar hala pik mi çatlamamış mı 9 yazanların biri bu sabah birini de az önce yaptım

Eklentiler

• IMG_20220410_015241.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 84
bende pik değil sanırım

Eklentiler

• 99C7A0A2-E66F-40F1-9505-9CCD25FA1CF9.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…