Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha olmamışKızlar yardımcı olur musunuz lütfen adet bittikten sonra gün aşırı ilişkiyle devam ediyoruz bu arada ovulasyon testi yapıyorum ama yumurtlama olmuş mu daha olmamış mı bilemedim
Devam mı edeyimDaha olmamış
Edin benceDevam mı edeyim
Adet döngünüzü biliyor musunuz adetiniz düzenli mi kaçından kaçına adet olursunuz?Kızlar yardımcı olur musunuz lütfen adet bittikten sonra gün aşırı ilişkiyle devam ediyoruz bu arada ovulasyon testi yapıyorum ama yumurtlama olmuş mu daha olmamış mı bilemedim
35 günde oldu geçen ayAdet döngünüzü biliyor musunuz adetiniz düzenli mi kaçından kaçına adet olursunuz?
Ozaman muhakkak 5 gün daha tekrarla ovülasyon testini yine aynı döngün sürerse eğer 21.gün yumurtlayabilirsin oyüzden testlere devam zaten bigün dolu bigün boş değerlendiriyomuşsun en güzeli en garantisi yumurtlama için35 günde oldu geçen ay
Evet gün aşırı devam ediyoruz bi yandanOzaman muhakkak 5 gün daha tekrarla ovülasyon testini yine aynı döngün sürerse eğer 21.gün yumurtlayabilirsin oyüzden testlere devam zaten bigün dolu bigün boş değerlendiriyomuşsun en güzeli en garantisi yumurtlama için![]()
İşimi şansa bırakmak istemediğim için canımCanim ovulasyon testi yapıyorsan gün aşırı ilişkiye gerek yokki, pik ve sonrasi 2gunu değerlendirsen yeter, hatta o 3 gün her gün olsa en iyisi
Saygı duyyorum fikrinizeİşimi şansa bırakmak istemediğim için canım
Canim ovulasyon testi yapıyorsan gün aşırı ilişkiye gerek yokki, pik ve sonrasi 2gunu değerlendirsen yeter, hatta o 3 gün her gün olsa en iyisi
Artık olsun istiyorum o yüzden daha öncede ovulasyon testi yapmuştım bi ay olmadı şimdi üstüne 2 ay testsiz denedik olmadı bu ay olur inşallahSaygı duyyorum fikrinize
İnsallah olur canim, test cok mantikli, bende ovulasyon testiyle hamile kaldimArtık olsun istiyorum o yüzden daha öncede ovulasyon testi yapmuştım bi ay olmadı şimdi üstüne 2 ay testsiz denedik olmadı bu ay olur inşallah![]()
Sen dediğin gibi mi yaptın sadece 3 gün müİnsallah olur canim, test cok mantikli, bende ovulasyon testiyle hamile kaldim![]()
Kaçıncı ayda hamile kaldın birde testin markası neydi acaba söyleye bilir misin canımİnsallah olur canim, test cok mantikli, bende ovulasyon testiyle hamile kaldim![]()
Pik görene kadar spontan ilişki oldu, sonrası 3 gün değerlendirdik aynn, ama su var yapı olarak rahatim ben cok, bide ilk ay korunmayı bıraktık ikinci ay denedim ovulasyonuSen dediğin gibi mi yaptın sadece 3 gün mü
Illk ay korunmasız ilişki oldu canim, ikinci ay yaptım ovulasyon surelab die markaydi int aldim trndy danKaçıncı ayda hamile kaldın birde testin markası neydi acaba söyleye bilir misin canım![]()
Yumurta çatladıktan sonra bıraktın mı ilişkiyi devam mı ettin canım bi arkadaşım devam et diyor banaPik görene kadar spontan ilişki oldu, sonrası 3 gün değerlendirdik aynn, ama su var yapı olarak rahatim ben cok, bide ilk ay korunmayı bıraktık ikinci ay denedim ovulasyonu
Benim laboquick bakalım tutar inşallah canımIllk ay korunmasız ilişki oldu canim, ikinci ay yaptım ovulasyon surelab die markaydi int aldim trndy dan
Pik olduktan sonra catliyor ya zaten bebegin tutma ihtimali olan catladiktan sonra 3gun,ama farkli bisi biliyolarsa bilmiyormYumurta çatladıktan sonra bıraktın mı ilişkiyi devam mı ettin canım bi arkadaşım devam et diyor bana