Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok 10Yumurtlama görünmüyor. Pcos falan var mı?
Yok henüz 10.gundeyim bazen adetim 30 gunu bulabiliyor bazen en erken 23 oluyor gerisi de arasında dolanıyorYumurtlama görünmüyor. Pcos falan var mı?
Dunki bile daha net bugun niye böyle bilemedimCanim benim testte de yatay çizgiler çıktı sonra geçti.
Yumurtlama olmamış daha gibi gözüküyor.
Benim yumurtlama öncesi dalgalanma oldu canimDunki bile daha net bugun niye böyle bilemedim
canım sen testi yapmaya çok erken başlamışsın o yüzden pik görmen uzun sürmüş 15. gün pik olmuş, bugünü değerlendir yarın tekrar yaparsın testiKızlar smdi yaptım?
Aynen öyle yapıcam ben de tekrar soluklastgnda yumurtlama gerceklesmis demektir o zaman da ilişkiye girilmeli değil mi?canım sen testi yapmaya çok erken başlamışsın o yüzden pik görmen uzun sürmüş 15. gün pik olmuş, bugünü değerlendir yarın tekrar yaparsın testi
Evet canım aynen öyle.Aynen öyle yapıcam ben de tekrar soluklastgnda yumurtlama gerceklesmis demektir o zaman da ilişkiye girilmeli değil mi?
İnş güzel haberlerinizi alırım:)Benim 14. ve 15. gün hala pik ilişki devam yarın silikleşir diye bekliyorum.
Birlikte İnşallah canımİnş güzel haberlerinizi alırım:)