Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmamış gibi canim.Kızlar ovulasyon testlerime bakabilir misiniz yumurtlama olmuş mu
Evet canim değerlendir bu 3 gunuHanımlar sizce ovu testim pik mi?Eki Görüntüle 3088779 Eki Görüntüle 3088780
28-30 günde bir oluyor adetim. adetime 3 gün kala ovulasyon tetslerim koyulaştı ikisde koyuydu 3gün üst üste.daha sonra adetime 1 gün kala elimdeki son ovu. testini yaptım bu defa silikleşti kafam çok karışık adetim iki gün geciktiOlmamış gibi canim.
Adet dongun kaç gün ?
Canm birde gebelik testi dene günün gectiyse28-30 günde bir oluyor adetim. adetime 3 gün kala ovulasyon tetslerim koyulaştı ikisde koyuydu 3gün üst üste.daha sonra adetime 1 gün kala elimdeki son ovu. testini yaptım bu defa silikleşti kafam çok karışık adetim iki gün gecikti
adetimden bi gün önce pazartesi günü yaptım gebelik testinide çıkmadı ilk idarar değildi ama akşam saatleriydi.yarın sabah yada cuma günü ilk idrarla yapmayı düşünüyorumCanm birde gebelik testi dene günün gectiyse
Yaptınız miadetimden bi gün önce pazartesi günü yaptım gebelik testinide çıkmadı ilk idarar değildi ama akşam saatleriydi.yarın sabah yada cuma günü ilk idrarla yapmayı düşünüyorum