Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hikmet123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
196
248
18
32
Merhaba, ovulasyon testi yaptım 3 gün aynı koyulukta devam etti iki çizgide aynı renkteydi.bugun yaptığımda 2 çizgi birden belirmedi hiçbişy çıkmadı.çatlamış olsa bile yine de c çizgisi az da olsa belirmiyor mu bunun sebebi nedir sizce karşılaşan oldu mu? Emin olmak için 2 test birden yaptım ikiside aynı sonuç verdi.

Merhaba buyuk ihtimal son yaptığınız 2 test bozuk. control çizgisi testin doğru yapıldığını gösterir ve koyulasır catlamış catlmamıs olsa bile gebelık testinde bıle bu böyledir. Dert etmeyin çatlamanız 3 günde fazla sürmesi çok düşük ihtimal zaten. Çatladığınız günleri değerlendirin hala yapmak istiyosanız yeni test alın derim. Veya bu ay zaten catlamıssınız bir sonuc olmazsa diğer aya bırakın derim yeni testi

Merhaba buyuk ihtimal son yaptığınız 2 test bozuk. control çizgisi testin doğru yapıldığını gösterir ve koyulasır catlamış catlmamıs olsa bile gebelık testinde bıle bu böyledir. Dert etmeyin çatlamanız 3 günde fazla sürmesi çok düşük ihtimal zaten. Çatladığınız günleri değerlendirin hala yapmak istiyosanız yeni test alın derim. Veya bu ay zaten catlamıssınız bir sonuc olmazsa diğer aya bırakın derim yeni testi
Tesekkürler cevap için:) adet düzensizliğim oldugu için emin olamadım umarım çatlamıştır . Dediğiniz gibi yeni test alıp diğer ay denemeye devam edeceğim:)

Canım gebelik testi yaptın mı acaba ya da yeniden ovulasyon testi yaptın mı benimde 2 gündür aynı koyulukta çıkıyor reglime 3 gün var anlamadım

Back
X