Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 31.07.22 - 04.08.22 tarihleri arasında yaptığım ovulasyon testi 4 Ağustos da bittiği için iki farklı marka ile yaptım testi son adet tarihi 22 temmuz 23 Haziran da kürtaj oldum İşaretli olanlar değerlendirmis olduğum günler sizce durum nedir ?
Merhaba arkadaşlar 31.07.22 - 04.08.22 tarihleri arasında yaptığım ovulasyon testi 4 Ağustos da bittiği için iki farklı marka ile yaptım testi son adet tarihi 22 temmuz 23 Haziran da kürtaj oldum İşaretli olanlar değerlendirmis olduğum günler sizce durum nedir ? Eki Görüntüle 3107369
Merhaba arkadaşlar 31.07.22 - 04.08.22 tarihleri arasında yaptığım ovulasyon testi 4 Ağustos da bittiği için iki farklı marka ile yaptım testi son adet tarihi 22 temmuz 23 Haziran da kürtaj oldum İşaretli olanlar değerlendirmis olduğum günler sizce durum nedir ? Eki Görüntüle 3107369
Bana da farklı geldi ama farklı bir marka farklı tür bı lh testi onu dikkate alma derim baştan beri takipte bulunduğun test de yumurtlama ve çatlama görünmüş keşke aynı testle devam etseydin
Bana da farklı geldi ama farklı bir marka farklı tür bı lh testi onu dikkate alma derim baştan beri takipte bulunduğun test de yumurtlama ve çatlama görünmüş keşke aynı testle devam etseydin