- 4 Ocak 2020
- 73
- 34
- 38
- 32
- Konu Sahibi Ilknurmete
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vücudun da her zaman LH bulunur o yüzden sürekli silik çıkması normal. Bende yapıyorum da ondan. İnşallah hamileyizdirMerhabalar. Ovulasyon testim bu şekilde adete 5 gün var ne demek acaba ? Hamile olabilir miyim ?
Ben de hamileliğimi öğrenmeden önce ovulasyon testi yapmıştım ama benimki kontrol çizgisinden daha koyu çıkmıştı. Yani silik değildi. Regle 4-5 gün kala çok koyu çıkmıştı. Hamilelik testi de yapmıştım o da çok silik çıkmıştı.Merhabalar. Ovulasyon testim bu şekilde adete 5 gün var ne demek acaba ? Hamile olabilir miyim ?
Biraz daha koyu olmasi kim bilir belki de giderek koyulaşır. Yumurtama tarihini biliyor musunÇıkmadığı zamanlarda olmuştu ama ne biliyim insalllah . Ve 4 5 gündür aynı çıkıyor test
Malesef bilmiyorum galiba geç yapmaya basladimBiraz daha koyu olmasi kim bilir belki de giderek koyulaşır. Yumurtama tarihini biliyor musun
Yani hamile değilsin diyorsunBen de hamileliğimi öğrenmeden önce ovulasyon testi yapmıştım ama benimki kontrol çizgisinden daha koyu çıkmıştı. Yani silik değildi. Regle 4-5 gün kala çok koyu çıkmıştı. Hamilelik testi de yapmıştım o da çok silik çıkmıştı.
Orasını bilemem. Sadece kendimden bildiğim ve başkalarından gördüğüm kadarıyla hamile olup ovu testi yapanlar hep koyu kırmızıydı.Yani hamile değilsin diyorsun![]()
Adetine 2 gün kala tekrarla daha koyu çıkar inşallahMalesef bilmiyorum galiba geç yapmaya basladim
Benimde yumurtlamadan 8 gün geçti şuan ovulasyon testim çok silik. Adetime 6 gün var değişir mi senceOrasını bilemem. Sadece kendimden bildiğim ve başkalarından gördüğüm kadarıyla hamile olup ovu testi yapanlar hep koyu kırmızıydı.
Regle 5 gün kala ben gebelik testi yaptığımda silik çıkmıştı. İlişki üzerinden 12 gün geçtiyse test yapıp bakabilirsiniz. Belki çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yani hiç bilemedim. Bunu öğrenmenin tek yolu beklemek. En kesin sonucu bir hafta sonra alırsın.Benimde yumurtlamadan 8 gün geçti şuan ovulasyon testim çok silik. Adetime 6 gün var değişir mi sence
Evet pik olmuş, silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyor. Yapmaya devam ediyor musunuz?Kızlar bugün ovulasyon testim böyle çıktı sizce pik olmuşmu karar veremedim
Benim de adetime 6 gün var böyle çıktı neden acaba bilginiz var mıVücudun da her zaman LH bulunur o yüzden sürekli silik çıkması normal. Bende yapıyorum da ondan. İnşallah hamileyizdir
canım gebelik testi yap istersen veya tekrar umurluyorsun inşallah hayırlısı olur gönlüne göreBenim de adetime 6 gün var böyle çıktı neden acaba bilginiz var mı
Bence hamilesin demek oluyor umutlandirmak gibi olmasın ama hemen erken gebelik testi yapmalisinBenim de adetime 6 gün var böyle çıktı neden acaba bilginiz var mı