Ovulasyon testi

Bence hamilesin demek oluyor umutlandirmak gibi olmasın ama hemen erken gebelik testi yapmalisin
Bu ayın 4 ünde yumurtlamayı gördüm o gün çektiğim ağrı gibi ağrım var şuan kasık bel ve göğüslerim acıyo dedim bi ovülasyon testi yapayım böyle çıktı normal test yaptım bişey çıkmadı 6 gün var adete o yüzden mi acaba erken gebelik testin de çıkar mı ki

Bu ayın 4 ünde yumurtlamayı gördüm o gün çektiğim ağrı gibi ağrım var şuan kasık bel ve göğüslerim acıyo dedim bi ovülasyon testi yapayım böyle çıktı normal test yaptım bişey çıkmadı 6 gün var adete o yüzden mi acaba erken gebelik testin de çıkar mı ki
Evet evet yarın sabah ilk idrarla yap çıkar. Çok silikde olsa bı çizgi görebilirsin

Bu ay da olmadı sanırım nasibimde yokmuş adetim geldi :KK43:
Sıkma canını. Hemen avakado tüketmeye başla günde yarım tane tüket. Badem ve kuru incir de tüket. Bol bol su iç ve yumurtlama gününe kadar yürüyüşe başla. Adetin biter bitmez de ovulasyon testini düzenli bir şekilde kullanmaya başla bu ay yaninda olacağım ve birlikte atlaticaz. Üzme kendini ben inanıyorum olucak. Sende inan. Ben yanındayım istediğin herşeyi sorabilirsin her konuda yardımcı olacağım

Sıkma canını. Hemen avakado tüketmeye başla günde yarım tane tüket. Badem ve kuru incir de tüket. Bol bol su iç ve yumurtlama gününe kadar yürüyüşe başla. Adetin biter bitmez de ovulasyon testini düzenli bir şekilde kullanmaya başla bu ay yaninda olacağım ve birlikte atlaticaz. Üzme kendini ben inanıyorum olucak. Sende inan. Ben yanındayım istediğin herşeyi sorabilirsin her konuda yardımcı olacağım
Çok teşekkürler yazınızı okurken çok duygulandım gözyaşlarımı tutamıyorum :(( ve avokado bana iyi gelmiyor zehirliyor beni kötü oluyorum o yüzden avokado tüketemiyörün yeni oldu bu durum da bende önceleri çok yerdim ama artık yiyemiyorum

Çok teşekkürler yazınızı okurken çok duygulandım gözyaşlarımı tutamıyorum :KK43:( ve avokado bana iyi gelmiyor zehirliyor beni kötü oluyorum o yüzden avokado tüketemiyörün yeni oldu bu durum da bende önceleri çok yerdim ama artık yiyemiyorum
Olsun avakado tüketmesen de olur bol kuruyemiş ve su. Ve de en önemlisi yürüyüş yap. Ayrıca ara öğün olarak marul ve karalahana salatası yapip tüket. Bak bunları dikkate al lütfen. Marul ve karalahananin faydasını çok göreceksin. Ovulasyon testini de ihmal etme

Back
X