Testlere devam et gec yumurtluyosun belkideMerhaba arkadaşlar ben ilk defa ovülasyon testi yapıyorum.Aceba burada yumurtlama günüm belli mi daha test yapıyorum
Eki Görüntüle 3134049
17. Gunde catlamis
Cok teşekkürler. Peki 15. Ve 16. Günü degerlendirebildik bu ay sadece. Sizce nasıl?17. Gunde catlamis
Sorun yok sperm kadin vucudunda 2 ila 3 gun yasiyorCok teşekkürler. Peki 15. Ve 16. Günü degerlendirebildik bu ay sadece. Sizce nasıl?
Cok teşekkür ederim . 10 aydır bekliyoruz. Tuplerimden biri kapalı. İnşallah bu sefer olurSorun yok sperm kadin vucudunda 2 ila 3 gun yasiyor
Bende bekliyorum 1 yılık evliyim 1 kere dis gebelik geçirdim ayni sekilde bende ovulasyon testi yapıyorum benimde heralde yarin pik gunumCok teşekkür ederim . 10 aydır bekliyoruz. Tuplerimden biri kapalı. İnşallah bu sefer olur
Ovülasyon testini ilk defa bu ay yaptım bir de geçtiğimiz hafta hsg çektirdim. İnşallah bu test işe yarar. Telefondaki uygulamaya göre hep son günleri kaçırıyormusuz. Sizin de inşallah pik gününüz yarınmış tez zamanda hamile kalırsınız inşallahBende bekliyorum 1 yılık evliyim 1 kere dis gebelik geçirdim ayni sekilde bende ovulasyon testi yapıyorum benimde heralde yarin pik gunum
Canim telefondaki uygulamaya baksaydik suan kucağımızda bebe olurduOvülasyon testini ilk defa bu ay yaptım bir de geçtiğimiz hafta hsg çektirdim. İnşallah bu test işe yarar. Telefondaki uygulamaya göre hep son günleri kaçırıyormusuz. Sizin de inşallah pik gününüz yarınmış tez zamanda hamile kalırsınız inşallah
Haklısın.Canim telefondaki uygulamaya baksaydik suan kucağımızda bebe olurduallahtan hayirlisi benimde bugün ovulasyon testim koyuluga yaklaşmış yarin artik tam koyu olur belirtilerimde var
Valla benimde şimdi farkettim akintim var gercekten hafifde kramplarim var yarin devam test yapmaya paylasirim tabikideHaklısın.ama döngüm genel olarak duzenlidir. Yumurta akı gibi sıvıyı hep takip ederim. Ovulasyon testini de hemen 1 gün önceden tahmin etmişim o gün yaptım sen de yarını ve ertesi günü değerlendirirsin inşallah o zaman. Sonuçlarını paylaş sen de
Hepimiz bu ay güzel bebis haberlerini aliriz Allah'ın izniyle inşallahValla benimde şimdi farkettim akintim var gercekten hafifde kramplarim var yarin devam test yapmaya paylasirim tabikide
Amim inşallah umudumuzu yitirmek yokHepimiz bu ay güzel bebis haberlerini aliriz Allah'ın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?