Ovülasyon testi

tuvbarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
20
5
1
32
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa ovülasyon testi yapıyorum.Aceba burada yumurtlama günüm belli mi daha test yapıyorum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Ben ilk defa ovulasyon testi denicem 3aydir gebelik planliyorum bu ay artik olursa cok iyi olucak insallah. Ovulasyon testini 10adet aldim en iyi sekilde nasil kullanmaliyim ki bu ay yetsin. Tekrar alamayabilirim bidahaki aya kadar. Adet dongum 28. Duzenli. Adetim bittikten kac gun sonra baslamaliyim sizce? Erken veya gec yumurtlama olabiliyomus kacirmak istemiyorum

Merhabalar arkadaşlar. Yumurtlama günüm 15. Gün ve yumurta çatlama olayı 17. Gün mü olmuş acaba lütfen bakar mısınız

Merhabalar arkadaşlar. Yumurtlama günüm 15. Gün yumurta çatlama olayı 17. Gün mü olmuş acaba lütfen bakar mısınız

Bende bekliyorum 1 yılık evliyim 1 kere dis gebelik geçirdim ayni sekilde bende ovulasyon testi yapıyorum benimde heralde yarin pik gunum
Ovülasyon testini ilk defa bu ay yaptım bir de geçtiğimiz hafta hsg çektirdim. İnşallah bu test işe yarar. Telefondaki uygulamaya göre hep son günleri kaçırıyormusuz. Sizin de inşallah pik gününüz yarınmış tez zamanda hamile kalırsınız inşallah

Canim telefondaki uygulamaya baksaydik suan kucağımızda bebe olurdu allahtan hayirlisi benimde bugün ovulasyon testim koyuluga yaklaşmış yarin artik tam koyu olur belirtilerimde var

Canim telefondaki uygulamaya baksaydik suan kucağımızda bebe olurdu allahtan hayirlisi benimde bugün ovulasyon testim koyuluga yaklaşmış yarin artik tam koyu olur belirtilerimde var
Haklısın. ama döngüm genel olarak duzenlidir. Yumurta akı gibi sıvıyı hep takip ederim. Ovulasyon testini de hemen 1 gün önceden tahmin etmişim o gün yaptım sen de yarını ve ertesi günü değerlendirirsin inşallah o zaman. Sonuçlarını paylaş sen de

Valla benimde şimdi farkettim akintim var gercekten hafifde kramplarim var yarin devam test yapmaya paylasirim tabikide

İnşallah hepimizin bebişi olur.
Birde şeyi soracaktım benim 3 gündür çizgi çift gösterdi ama 2 gün değerlendirdik.3.günü değerlendirmedik olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…