Ovulasyon testi

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.357
2.255
133
Kizlar ilk defa yapıyorum bu test iyice koyulasacak mi??Bu arada adetim 22 Ekim'de başladı 28inde tamamen bitti 29ekim ve 1 Kasımi değerlendirdik.Bugun bı alıyım dedim elimde 4 tane daha var.Bi sahada koyulaşır mi?

İyice koyulaşması lazım hatta c den daha koyu olması lazım bu şekil

Eklentiler

• 637DEA75-8ADF-4F20-BA06-EE2A0A55E6C4.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 37
Lh hormonu vücudumuzda zaten olan bi hormon. Giderek koyulaşacak,yumurtlama dönemi yaklaştıkça hormon artacak. İkisi aynı koyulukta olduğu zaman hatta T çizgisi daha da koyulaşabiliyormuş, çatlamaya yakın olur,ertesi gün silik çıkarsa da çatlamış olur.

5 tane almıştım tüm bunları görmeye yetmeyecek sanırım

5 tane almıştım tüm bunları görmeye yetmeyecek sanırım
Ben defalarca bu testlerden yaptım bir poşet dolusu var evde yapılmış test insanı daha çok strese sokuyor ve hormonun bile yükselmediğini düşünüyorum stresten. Siz bir dolu bir boş olacak şekilde değerlendirin ve anın tadını çıkarın görev gibi olmasın

daha önce hiç denemedim ama korunmayı bıraktıktan sonra vajinamim iç kısmında yanma olmaya başladı, acıyor.Bugun doktora gittim spermin yanındaki protein vs vs şeylerin bazen böyle yapabileceğini felan söyledi.Flora düzenleyici fitil verdi.Sadece yumurtlama zamanı girip bu ayı kapatmak istiyorum canım yanıyor.

Allah Allah ilk kez duydum böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…