ovulasyon testi

Deliy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
106
28
48
33
Kızlar sizce test pozitifmi en yukarda olan hiç bu kadar kırmızı olmamıştı ertesi günü tekrar yaptım çizgi silik çıktı acaba herkesin lh seviyesi aynı derecede yükselmiyor olabilirmi ?

Eklentiler

• 18711fe1-3cbe-4957-8c58-ccd20bde4d9c.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar sizce test pozitifmi en yukarda olan hiç bu kadar kırmızı olmamıştı ertesi günü tekrar yaptım çizgi silik çıktı acaba herkesin lh seviyesi aynı derecede yükselmiyor olabilirmi ?
yanı burda okumustum sıvı tuketiminden ya da yapılan saatten dolayı cook koyu pik olanı yakalayamadıklarını. ama su an kacıncı gunundesin misal? boyle dalgalanma da yasayabilirsin bı kac gune tam pik de alabilirsin. hep sabit aynı sekilde cıkmıyor testte bıgun pembe bı gun yok gıbı bı gun sılık toz pembe. bu testler pik değil bence degerlendir ama yapmaya devam et:) bi de su var o testlerden once yapmısmıydın test? yani bi gun oncesi pik olmus olabilir mi?

valla cnm testi yapmadan 2 saat önce sıvıyı kesiyorum. 13 ekim'den beri test yapıyorum hepsi çok silikti ilk defa bu kadar koyu gördüm değerlendirdik günü bir gün öncesi de biraz koyu gibi ama en baştaki koyulukta hiç görmedim acaba herkesin lh seviyesi çok yükselmiyor olabilrmi diye düşünceye kapıldım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…