Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba testlerin markası nedirMerhaba ovulasyon testlerim pozitif mi sizce yardımcı olurmusunuz
İnnovita markası İnternet alıyorum daha önce takip ederek hamile kalmıştım 30 adetli oluyor ve güvenilirMerhaba testlerin markası nedirkontrol çizgisi bana çok soluk geldi bu şekilde anlaşılması zor olur ama sanırım daha yumurtlama olmamış
![]()
Tamamdır o zaman bildiğiniz bir markaysaİnnovita markası İnternet alıyorum daha önce takip ederek hamile kalmıştım 30 adetli oluyor ve güvenilir
Merhaba ovulasyon testlerim pozitif mi sizce yardımcı olurmusunuz
ben de bu markadan aldim yarin baslayacagim ama kullananlarin testlerini paylasmislar instagram sayfasinda sanki onlarin cizgileri daha koyu gibiİnnovita markası İnternet alıyorum daha önce takip ederek hamile kalmıştım 30 adetli oluyor ve güvenilir
Evet benimki okadar net değil yanliz geçen ayda böyle olmuştu hamile kaldım ama kimyasal gebelik olduben de bu markadan aldim yarin baslayacagim ama kullananlarin testlerini paylasmislar instagram sayfasinda sanki onlarin cizgileri daha koyu gibiEki Görüntüle 3271406
hadi ya uzuldumEvet benimki okadar net değil yanliz geçen ayda böyle olmuştu hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu
Evet hesaplarima göre adete 18 gün kala oldu yumurtlama sonra gebelik olduhadi ya uzulduminsallah bu ay saglikla gelir. ben de artik regl gunum gelmeden test vs yapmamaya karar verdim. net olmamasina ragmen yumurtlama gununu tespit edebildiniz mi?
ben bu isi anlamadim sizin cok silik benim de tam tersi ben nasil anlayacagim pozitif oldugunu testi baska marka mi kullanmak lazimdi acabaEvet hesaplarima göre adete 18 gün kala oldu yumurtlama sonra gebelik oldu
Bugün yaptim yine daha koyulasti yumurtlama günü sanırımben bu isi anlamadim sizin cok silik benim de tam tersi ben nasil anlayacagim pozitif oldugunu testi baska marka mi kullanmak lazimdi acaba
Bugün yine yaptım yumurtlama günü sanırım koyulasma başladıben de bu markadan aldim yarin baslayacagim ama kullananlarin testlerini paylasmislar instagram sayfasinda sanki onlarin cizgileri daha koyu gibiEki Görüntüle 3271406
Bugün oldu sanırımMerhaba testlerin markası nedirkontrol çizgisi bana çok soluk geldi bu şekilde anlaşılması zor olur ama sanırım daha yumurtlama olmamış
![]()
Aaa evet bence de olmuşBugün oldu sanırım
evet cok net gorunuyor hayirlisi olsun 3. gun catlama olmazsa havuc yiyin diyorlar aklinizda bulunsunBugün yaptim yine daha koyulasti yumurtlama günü sanırım
Bugün yine yaptım yumurtlama günü sanırım koyulasma başladı Eki Görüntüle 3272572