Ovulasyon testi

Esrabt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
161
35
28
39
Merhaba ovulasyon testlerim pozitif mi sizce yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20230711_084805.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba testlerin markası nedir kontrol çizgisi bana çok soluk geldi bu şekilde anlaşılması zor olur ama sanırım daha yumurtlama olmamış
İnnovita markası İnternet alıyorum daha önce takip ederek hamile kalmıştım 30 adetli oluyor ve güvenilir

İnnovita markası İnternet alıyorum daha önce takip ederek hamile kalmıştım 30 adetli oluyor ve güvenilir
ben de bu markadan aldim yarin baslayacagim ama kullananlarin testlerini paylasmislar instagram sayfasinda sanki onlarin cizgileri daha koyu gibi

C cizgisi silik olduğu için hepsinde sondan 3.de sanırım pik görmüşsünüz

Evet benimki okadar net değil yanliz geçen ayda böyle olmuştu hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu
hadi ya uzuldum insallah bu ay saglikla gelir. ben de artik regl gunum gelmeden test vs yapmamaya karar verdim. net olmamasina ragmen yumurtlama gununu tespit edebildiniz mi?

hadi ya uzuldum insallah bu ay saglikla gelir. ben de artik regl gunum gelmeden test vs yapmamaya karar verdim. net olmamasina ragmen yumurtlama gununu tespit edebildiniz mi?
Evet hesaplarima göre adete 18 gün kala oldu yumurtlama sonra gebelik oldu

Evet hesaplarima göre adete 18 gün kala oldu yumurtlama sonra gebelik oldu
ben bu isi anlamadim sizin cok silik benim de tam tersi ben nasil anlayacagim pozitif oldugunu testi baska marka mi kullanmak lazimdi acaba

Eklentiler

• 9FEC9355-8B75-4762-A35D-3A85CA5D12F2.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 45
ben bu isi anlamadim sizin cok silik benim de tam tersi ben nasil anlayacagim pozitif oldugunu testi baska marka mi kullanmak lazimdi acaba
Bugün yaptim yine daha koyulasti yumurtlama günü sanırım
ben de bu markadan aldim yarin baslayacagim ama kullananlarin testlerini paylasmislar instagram sayfasinda sanki onlarin cizgileri daha koyu gibiEki Görüntüle 3271406
Bugün yine yaptım yumurtlama günü sanırım koyulasma başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…