OVÜLASYON TESTİ

yusramm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
397
135
53
31
Hayırlı geceler bayanlar. Bugünkü testim. Yumurtlama olmuş mu ben anlayamadım. Yrdımcı olur musunuz??

Eklentiler

• IMG20230729001712.webp
    IMG20230729001712.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 39
Canım strip testlerim bittiği için eczaneden miratech almıştım. Miratechte 35. Gün. Geçen ay 34. Gün regl olmuştum. Sanırım yumurtlamam geç olduğu için geç regl olucam. 🤔

Eklentiler

• IMG20230729101408.webp
    IMG20230729101408.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 52
Geçen ay 34. gün regl oldum. Bugün 36. günüm. Test yapmaya bu ay başladım. Hiç bu kadr gecikmezdi. Belkide bu ay yumurtlama olmicak. 🥺

Ben trandyoldan intiva yumurtlama takip testleri kullandım memnun kaldım sana da tavsiye ederim

Bende insagramdaki birgebenin günlüğü sayfasından alıyodum çok net sonuçlar çıkıyodu. Elimde testler bitince bende ragl olurum zaten dedim sipariş vermedim. Bktım regl olmuyorum kaçırmiyim diye eczaneden miratech aldım. Dünkü yumurtlamaysaki değerlendirdik. İnşaallahda öyledir. Bilemiyorum. Bu ay böyle oldu. Eğer regl olursam tekrar yumurtlama takibi yapıcam. Nasip artık bekliyorum.
Ben trandyoldan intiva yumurtlama takip testleri kullandım memnun kaldım sana da tavsiye ederim

Bende insagramdaki birgebenin günlüğü sayfasından alıyodum çok net sonuçlar çıkıyodu. Elimde testler bitince bende ragl olurum zaten dedim sipariş vermedim. Bktım regl olmuyorum kaçırmiyim diye eczaneden miratech aldım. Dünkü yumurtlamaysaki değerlendirdik. İnşaallahda öyledir. Bilemiyorum. Bu ay böyle oldu. Eğer regl olursam tekrar yumurtlama takibi yapıcam. Nasip artık bekliyorum.
Canım testlerini tek bir resimde çekip atar mısın.Sanki ilk attığın resimde yumurtlama var gibi görünüyor.Bende miratech marka kullanıyordum ama hep pik gösteriyordu hatta ebru ablaya atmıştım oda bu test hep böyle dedi bir çok farklı örnek attı bana

Canım testlerini tek bir resimde çekip atar mısın.Sanki ilk attığın resimde yumurtlama var gibi görünüyor.Bende miratech marka kullanıyordum ama hep pik gösteriyordu hatta ebru ablaya atmıştım oda bu test hep böyle dedi bir çok farklı örnek attı bana
Canım en son testlerim dün ve önceki gün. Yani hiç atladığım gün olmadı. Bugünde daha yapmadım. 37. gündeyim.

Eklentiler

• IMG20230730124952.webp
    IMG20230730124952.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 31
Ben ilk defa miratech aldım. Oda ebru ablanın testleri elimde kalmadı 30 taneyi 1 syda kullandım bitti. Normalde adet döngüm 29-32 arası. Bugün 37. Günüm

Back
X