- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 934
- 53
Ama 28.günde yumurtlama var gibi acaba iki kere mi yumurtladın yoksa test mi yanlış çok anlayamadım canım ya34. Gün bence yumurtlamışsın ikinci yaptığında da çatlama olmuş gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 28.günde yumurtlama var gibi acaba iki kere mi yumurtladın yoksa test mi yanlış çok anlayamadım canım ya34. Gün bence yumurtlamışsın ikinci yaptığında da çatlama olmuş gibi
Pko var mı sendeBen ilk defa miratech aldım. Oda ebru ablanın testleri elimde kalmadı 30 taneyi 1 syda kullandım bitti. Normalde adet döngüm 29-32 arası. Bugün 37. Günüm
Miratechle yaptığım ilk test 35. Gün. Aslında bende 29.gün yumurtlama sandım değerlendirdim. Sonra test yapmaya devam ettim. Baktım son test tekrar koyulaşmaya başlayınca miratech aldım onda daha koyu çıktı onuda değerlendirdim. Pcos yok kontrollerimi yeni oldum herşey yolunda. Sanırım 2 sefer yumurtlamış olabilirim. Önceden ikiz düşüğümde var zaten.34. Gün bence yumurtlamışsın ikinci yaptığında da çatlama olmuş gibi
Bende kafam karıştı sizlere tatlerimi atmak istedim. Birazdan yine test yapıcam bakalım ne çıkıcak.Ama 28.günde yumurtlama var gibi acaba iki kere mi yumurtladın yoksa test mi yanlış çok anlayamadım canım ya
Buda bugünkü testimPko var mı sende
Yaaa canım benim inşallah gene iki kere yumurtlamışsındır ozaman çünkü ikiz kayıbın var.Rabbim gönlüne göre versinMiratechle yaptığım ilk test 35. Gün. Aslında bende 29.gün yumurtlama sandım değerlendirdim. Sonra test yapmaya devam ettim. Baktım son test tekrar koyulaşmaya başlayınca miratech aldım onda daha koyu çıktı onuda değerlendirdim. Pcos yok kontrollerimi yeni oldum herşey yolunda. Sanırım 2 sefer yumurtlamış olabilirim. Önceden ikiz düşüğümde var zaten.
Ya böyle diğerlerinden bağımsız atınca anlayamıyorum zaten iki kere gibi yumurtlama durumu var o yüzden birlikte çekip atsan daha mantıklı olurBuda bugünkü testim
Canım Şuan dışardayım eve geçince hepsini birlikte atarımYa böyle diğerlerinden bağımsız atınca anlayamıyorum zaten iki kere gibi yumurtlama durumu var o yüzden birlikte çekip atsan daha mantıklı olur
Amin canım inşaallah.Yaaa canım benim inşallah gene iki kere yumurtlamışsındır ozaman çünkü ikiz kayıbın var.Rabbim gönlüne göre versin
TamamdırCanım Şuan dışardayım eve geçince hepsini birlikte atarım
Attım canımTamamdır