- 19 Şubat 2020
- 5.677
- 3.007
- 173
- 41
- Konu Sahibi balbocegi34
-
koyulaşma tonları farklı geldi.neden farklı geldi ki dışındaki plastiği çıkarınca içinden strip çıkıyor zaten.
teşekkürler test yapa yapa psikoloji kalmadı gerçektenkoyulaşma iyi bence yumurtlama olmuş. 21. gün progesteron ile teyit edebilirsin
ÇatlamışResmi unutmuşum
inşallah geçen ay çatlamadı kist var şu anÇatlamış
kasık ağrısı yapıyor mu kist.inşallah geçen ay çatlamadı kist var şu an
Yapmazmı bir aydır ölüyorum evet atar dedi doktor bekliyorum bakalım önümüzdeki ay aşılama olcakkasık ağrısı yapıyor mu kist.
adetle atılıyor genellikle basit kistler.
Adet sonrası 15 gün soğan suyu içtim ben ve hayıt tohumu macunu kullandıminşallah geçen ay çatlamadı kist var şu an
soğan suyu mideme dokunuyor canım ya içemiyorumAdet sonrası 15 gün soğan suyu içtim ben ve hayıt tohumu macunu kullandım
O zaman aktardan hayıt manucunu veya tohumu alsoğan suyu mideme dokunuyor canım ya içemiyorum
tamam canım çok sağol bakıyım ben şu an bile ağrı yapıyorO zaman aktardan hayıt manucunu veya tohumu al
ben tavsiye etmem hormon değerlerini alt üst edebilirsin aşılama öncesi bunu yapma derim.tamam canım çok sağol bakıyım ben şu an bile ağrı yapıyor
evet canım haklısın aşılama öncesi hormonlarımı bozmayım dogum sonrası yeni yeni kendine geliyorlarben tavsiye etmem hormon değerlerini alt üst edebilirsin aşılama öncesi bunu yapma derim.
ya da doktoruna danış
Bende aşılama olucam diğer aytamam canım çok sağol bakıyım ben şu an bile ağrı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?