Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır değil yumurtlama gününde testin iki çizgisi de aynı koyulukta olmaliMerhaba bu ay ilk defa denedim kullandım bakabilir misiniz bugün yumurtlama günü mü Eki Görüntüle 3307705
O sabah yaptığım testi akşam tekrar yaptım ikisi de aynı koyuluşta bu şekildehenüz olmamış canım devam et
Sabah yaptığım testi akşam tekrar yaptım buna bakabilir misiniz ikisi de aynı koyuluktaHayır değil yumurtlama gününde testin iki çizgisi de aynı koyulukta olmali
Bunda yumurtlama görünüyor ama günde 1 defa aynı saatte yapmalısınız yoksa yanıltıyor çünkü bende sabah yaptım yumurtlama göründü değerlendirdim akşamı siliklesti test yani yanılma payı yüksek oluyorSabah yaptığım testi akşam tekrar yaptım buna bakabilir misiniz ikisi de aynı koyulukta
Benim ki doğru sanırım bugün sabah tekrar yaptım daha koyu çıktı büyük ihtimalle bugün yumurtlama günüBunda yumurtlama görünüyor ama günde 1 defa aynı saatte yapmalısınız yoksa yanıltıyor çünkü bende sabah yaptım yumurtlama göründü değerlendirdim akşamı siliklesti test yani yanılma payı yüksek oluyor
henüz çatlama olmamış akşam 19:00 gibi tekrar test yap ve bugünü değerlendir yarından sonra silikleşme takip et silikleştiği gün ve sonraki günü yine değerlendir.Benim ki doğru sanırım bugün sabah tekrar yaptım daha koyu çıktı büyük ihtimalle bugün yumurtlama günü
Ben pik gördüm canım. İkisi de aynı koyulukta lütfen bugünü değerlendirBenim ki doğru sanırım bugün sabah tekrar yaptım daha koyu çıktı büyük ihtimalle bugün yumurtlama günü Eki Görüntüle 3308033
Şuan pik günündesin canım akşama doğru tekrarla biraz silikleşirse çatlıyor demektir değerlendirirsinKızlar catlamamiEki Görüntüle 3308161
t degerlendirin 3 gün testi bıraka bilirsinizBenim ki doğru sanırım bugün sabah tekrar yaptım daha koyu çıktı büyük ihtimalle bugün yumurtlama günü Eki Görüntüle 3308033
Teşekkür ederimEev
t degerlendirin 3 gün testi bıraka bilirsiniz
Sabah koyuydu ikisi de akşam yaptığım testte silikleşti t çizgisi o zaman çatlıyor demek mi oluyor çatladıktan sonra değerlendirmem gerekiyor mu kaç gün daha teşekkür ederimŞuan pik günündesin canım akşama doğru tekrarla biraz silikleşirse çatlıyor demektir değerlendirirsin
Evet yumurtan çatlamış. Dün geceyi değerlendirdin umarımSabah koyuydu ikisi de akşam yaptığım testte silikleşti t çizgisi o zaman çatlıyor demek mi oluyor çatladıktan sonra değerlendirmem gerekiyor mu kaç gün daha teşekkür ederim![]()
Evet pazartesi silikti Salı koyuydu çarşamba sabah da tam koyuydu üç günü de değerlendirdim teste devam etmem gerekiyor mu bugün yaptım silik çıktıEvet yumurtan çatlamış. Dün geceyi değerlendirdin umarımbu 2/3 günü daha değerlendir mutlaka
Yok şimdilik bırakabilirsin canım yumurtlaman oldu sonuçtaEvet pazartesi silikti Salı koyuydu çarşamba sabah da tam koyuydu üç günü de değerlendirdim teste devam etmem gerekiyor mu bugün yaptım silik çıktı
Testi bugün de yapıp bırakın evet 3 günTeşekkür ederim3 gün mü değerlendirmeliyim testi ne zaman bırakayım
Merhaba ben koyulaşmayı başladığı zaman ve tam koyu olduğu zamanları değerlendirdim ama silikleşmeye başladığı zaman değerlendiremedim sizce hangi zaman önemli yanlış mı yaptım acabahenüz çatlama olmamış akşam 19:00 gibi tekrar test yap ve bugünü değerlendir yarından sonra silikleşme takip et silikleştiği gün ve sonraki günü yine değerlendir.
hem koyu hem silik olduğu günleri değerlendirirsen şansın daha yüksek olurMerhaba ben koyulaşmayı başladığı zaman ve tam koyu olduğu zamanları değerlendirdim ama silikleşmeye başladığı zaman değerlendiremedim sizce hangi zaman önemli yanlış mı yaptım acaba