Ovulasyon testi

Elif elmaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
58
4
1
24
Kizlar ne olur yardım edin adetime 17 gün var dayanamayıp ovulasyon testi yaptım silik ama çok belli yeni evliyim ve tecrübesizim
20231231_093821.webp

Canım daha çok var gibi yumurtan henüz çatlama seviyesine gelmemiş gibi hergün yap yapmadan önce sıvı alımına dikkat et sıçu vb şeyler içmemeye çalış

Bugün böyle
20231231_093825.webp
bugün de böyle pek anlamıyorum yani ilişkiye girmeden yemek ve su içmemek lazimmis

Bugün böyle Eki Görüntüle 3361790 bugün de böyle pek anlamıyorum yani ilişkiye girmeden yemek ve su içmemek lazimmis
İlişkiye girmeden değil canım ovülasyon testini yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakman lazım ve her gün aynı saatte yapman gerekiyor.Çizgi silikten koyuya geçerse yumurtlama olmuş oluyor sonra tekrar silikleşirse yumurtan çatlamış oluyor.Hamile kalmak istiyorsan yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmek gerekiyor.3 gün değerlendirmek önemli diye biliyorum.Bende bu ay ovülasyon testleriyle ilerliyorum bakalım nasip inşallah 🤗

İlişkiye girmeden değil canım ovülasyon testini yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakman lazım ve her gün aynı saatte yapman gerekiyor.Çizgi silikten koyuya geçerse yumurtlama olmuş oluyor sonra tekrar silikleşirse yumurtan çatlamış oluyor.Hamile kalmak istiyorsan yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmek gerekiyor.3 gün değerlendirmek önemli diye biliyorum.Bende bu ay ovülasyon testleriyle ilerliyorum bakalım nasip inşallah 🤗
İstediğin olur inş ilkkez kullandım bilmiyordum sagol açıklama yaptığın için Rabbım isteyen herkese nasip etsin ❣️

Back
X