- 7 Aralık 2023
- 58
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi Elif elmaa
Kizlar ne olur yardım edin adetime 17 gün var dayanamayıp ovulasyon testi yaptım silik ama çok belli yeni evliyim ve tecrübesizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik oluşur muYumurtlama dönemine girmek üzeresiniz. Sorun ne?
Sevişirseniz mümkün. Ama bir iki gün sonra daha garanti gibi.Gebelik oluşur mu
Çok teşekkür ederimSevişirseniz mümkün. Ama bir iki gün sonra daha garanti gibi.
Kizlar ne olur yardım edin adetime 17 gün var dayanamayıp ovulasyon testi yaptım silik ama çok belli yeni evliyim ve tecrübesizimEki Görüntüle 3361252
Bol su mu içmem.lazim ne yememem lazım anlamadım bu arada çok sagolunCanım daha çok var gibi yumurtan henüz çatlama seviyesine gelmemiş gibi hergün yap yapmadan önce sıvı alımına dikkat et sıçu vb şeyler içmemeye çalış
Hayır canım hiç su içmemen lazım ben mesela bu testi yaklaşık 40 dk önce yaptım testi yapmadan 2-3 saat öncesine kadar sıvı alımını kestim hiç su içmedim bişey yiyip içmedimBol su mu içmem.lazim ne yememem lazım anlamadım bu arada çok sagolun
Cok teşekkür ederim Rabbım isteyenlere nasip etsinHayır canım hiç su içmemen lazım ben mesela bu testi yaklaşık 40 dk önce yaptım testi yapmadan 2-3 saat öncesine kadar sıvı alımını kestim hiç su içmedim bişey yiyip içmedim
Amin canımmCok teşekkür ederim Rabbım isteyenlere nasip etsin
Benimde bu şekildeCok teşekkür ederim Rabbım isteyenlere nasip etsin
Dün böyleydi benimBenimde bu şekilde
Bu şekilde netse bugün de silikleşmişse yumurta çatlamış da olabilirDün böyleydi benim
Bu kadar net degildi canim daha az silik adetime 16 gün varBu şekilde netse bugün de silikleşmişse yumurta çatlamış da olabilir
Gerçi her testte böyle de çıkmayabiliyor ben hep ovülasyon testinin markasını yazıp youtubedeb izliyorum bende uzun zamandır ovülasyon testi yapıyorum hiç bu kadar net çizgiler görmemiştimBu kadar net degildi canim daha az silik adetime 16 gün var
İlişkiye girmeden değil canım ovülasyon testini yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakman lazım ve her gün aynı saatte yapman gerekiyor.Çizgi silikten koyuya geçerse yumurtlama olmuş oluyor sonra tekrar silikleşirse yumurtan çatlamış oluyor.Hamile kalmak istiyorsan yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmek gerekiyor.3 gün değerlendirmek önemli diye biliyorum.Bende bu ay ovülasyon testleriyle ilerliyorum bakalım nasip inşallahBugün böyle Eki Görüntüle 3361790 bugün de böyle pek anlamıyorum yani ilişkiye girmeden yemek ve su içmemek lazimmis
İstediğin olur inş ilkkez kullandım bilmiyordum sagol açıklama yaptığın için Rabbım isteyen herkese nasip etsinİlişkiye girmeden değil canım ovülasyon testini yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakman lazım ve her gün aynı saatte yapman gerekiyor.Çizgi silikten koyuya geçerse yumurtlama olmuş oluyor sonra tekrar silikleşirse yumurtan çatlamış oluyor.Hamile kalmak istiyorsan yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmek gerekiyor.3 gün değerlendirmek önemli diye biliyorum.Bende bu ay ovülasyon testleriyle ilerliyorum bakalım nasip inşallah![]()