Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş iste bacım silik milik degerlendir gitsinEki Görüntüle 3368664 kızlar testim bu şekilde üstteki sabah alttaki akşam çıktı sizce yumurtlamam olmuş mu anlamadım ertesi günde koyu çıkar sanıyordum ama silik çıktı
yumurtlamanız yaklaşmış ama değerlendirin yarın tekrar yapın sıvı alımını 1.5 saat önce bırakın ve ilk idrrarla yapmayın o zaman doğru gösterir test yarına netleşir testinizEki Görüntüle 3368664 kızlar testim bu şekilde üstteki sabah alttaki akşam çıktı sizce yumurtlamam olmuş mu anlamadım ertesi günde koyu çıkar sanıyordum ama silik çıktı
Ya canım iki buçuk 3 saat bile bekliyorum da acaba gece mi tamamen koyulaştı gece yapmadım. Ertesi öğlen yaptığımda silik çıktı yine aça o arada mı yumurtlama olmuş olabilir miyumurtlamanız yaklaşmış ama değerlendirin yarın tekrar yapın sıvı alımını 1.5 saat önce bırakın ve ilk idrrarla yapmayın o zaman doğru gösterir test yarına netleşir testiniz
Yaa kafama takıldı işteOlmuş iste bacım silik milik degerlendir gitsin![]()
Ben zaten sabah saatleri yapıyorum canım bu yaptıklarım üstteki öğlen 5 te alttaki akşam 9.30 da işte dediğim gibi 9 ocakta sonuçlar böyleydi ama 10 Ocak öğleden sonra yaptığım testte test silik çıktı yineyumurtlamanız yaklaşmış ama değerlendirin yarın tekrar yapın sıvı alımını 1.5 saat önce bırakın ve ilk idrrarla yapmayın o zaman doğru gösterir test yarına netleşir testiniz
Kizlar yumurtalama olmusmu senceEki Görüntüle 3368664 kızlar testim bu şekilde üstteki sabah alttaki akşam çıktı sizce yumurtlamam olmuş mu anlamadım ertesi günde koyu çıkar sanıyordum ama silik çıktı
Evet 4.'de yumurtlama olmuş. 5 ve 6'yı yapmasanız da olurmuş.Kizlar yumurtalama olmusmu sence
Bunları hangi saatlerde yaptın acaba senin baya yumurtlaman sürmüş yani benimki niye bir günKizlar yumurtalama olmusmu sence
Yani catlama olmus degilmi cnmEvet 4.'de yumurtlama olmuş. 5 ve 6'yı yapmasanız da olurmuş.
Vallha bilmiyomki yaptim hep böyle oldu ve hepsini degerledim ama karnim alt kismi cok agriyor kask agri. oluyorBunları hangi saatlerde yaptın acaba senin baya yumurtlaman sürmüş yani benimki niye bir gün![]()
EvetYani catlama olmus degilmi cnm
İşllha tut muştur cnm