Ovülasyon testi

zeyzey446

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
9
3
6
25
93782847-4E96-4E17-82BA-73A988F3F2B9.jpeg
kızlar testim bu şekilde üstteki sabah alttaki akşam çıktı sizce yumurtlamam olmuş mu anlamadım ertesi günde koyu çıkar sanıyordum ama silik çıktı

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3368664 kızlar testim bu şekilde üstteki sabah alttaki akşam çıktı sizce yumurtlamam olmuş mu anlamadım ertesi günde koyu çıkar sanıyordum ama silik çıktı
yumurtlamanız yaklaşmış ama değerlendirin yarın tekrar yapın sıvı alımını 1.5 saat önce bırakın ve ilk idrrarla yapmayın o zaman doğru gösterir test yarına netleşir testiniz

yumurtlamanız yaklaşmış ama değerlendirin yarın tekrar yapın sıvı alımını 1.5 saat önce bırakın ve ilk idrrarla yapmayın o zaman doğru gösterir test yarına netleşir testiniz
Ya canım iki buçuk 3 saat bile bekliyorum da acaba gece mi tamamen koyulaştı gece yapmadım. Ertesi öğlen yaptığımda silik çıktı yine aça o arada mı yumurtlama olmuş olabilir mi

Ben zaten sabah saatleri yapıyorum canım bu yaptıklarım üstteki öğlen 5 te alttaki akşam 9.30 da işte dediğim gibi 9 ocakta sonuçlar böyleydi ama 10 Ocak öğleden sonra yaptığım testte test silik çıktı yine

Back
X