Merhabalar bugün 15 günümmax tarafındaki çizgi diğer çizgiye göre daha koyu olması gerekiyor. Daha yumurtlama görmemiş gibi duruyorsun adetin kaçıncı günündesin
Tamamdır teşekkür ederim.Test yapmaya devam et belki geç görüyorsundur yumurtlamayı
Ben de innovita kullanıyorum. İki çizgi aynı koyulukta veya max daha koyu olmalı. Her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin.Merhabalar, ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum. PCO yok geçen ay kontrole gittim . Hormon testlerim gayet güzel dedi doktor. Fakat testlerin günlerini karıştırdım. Yumurtlama olmuş mu. Sanki bana hepsi aynı gibi geliyor. Bu testi kullanıp bilgisi olan yardımcı olur mu lütfen . Şimdiden teşekkürler
Artımed mi eğer öyleyse olabilirArkadaşlar yumurtalamı yoksa yakın mı
Freely markaArtımed mi eğer öyleyse olabilir
Onu bilmiyorum canım ama sen değerlendir yine deFreely marka
Merhabalar sizce pik mi bakarmisiniz.Ben de innovita kullanıyorum. İki çizgi aynı koyulukta veya max daha koyu olmalı. Her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin.
Yumurtlama olduğunda anlayacaksınız zaten anında beliriyor. Aşağıya örnek ekleyeceğim.
Çektiğim resimde çok belli olmuyor ama daha da koyu çıktı. Pik mi acaba 2 gün önce eşimle degerlendirdik. Bugünde değerlendirdik bakalımBen de innovita kullanıyorum. İki çizgi aynı koyulukta veya max daha koyu olmalı. Her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin.
Yumurtlama olduğunda anlayacaksınız zaten anında beliriyor. Aşağıya örnek ekleyeceğim.
Değil gibi ya kaçıncı gün ?Merhabalar sizce pik mi bakarmisiniz.