Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmana kaç gün var kuzum bende de aynı durum varKızlar 5 gündür ovülasyon testim pik yapıyor adetimin 18-19-20-21 ve 22. günde pik gördüm bu neden olabilir
aşkom geçen ay 10 gün geciktiğim için bu sefer ne zaman olacağımı bilemiyorum ama bugün çatlamayı gördüm çok şükürAdet olmana kaç gün var kuzum bende de aynı durum var
Ya benim adetime 3 gün var bu gün ovulasyon testlerim pik anlamadım dün gebelil testi yaptım negatif dün değil önceki gece sadece yüksekti dün gece dorukta çikti anlamıyorum neden böyle olduaşkom geçen ay 10 gün geciktiğim için bu sefer ne zaman olacağımı bilemiyorum ama bugün çatlamayı gördüm çok şükür
Ya benim adetime 3 gün var bu gün ovulasyon testlerim pik anlamadım dün gebelil testi yaptım negatif dün değil önceki gece sadece yüksekti dün gece dorukta çikti anlamıyorum neden böyle
Yok kuzum yumurtlamayı göreli çok oldu çatlamayı da gördümadete yakın mı yumurtluyorsun ki acaba değerlendirdin mi günleri
bazen iki kez yumurtlayan oluyormuş da bilemedim canımYok kuzum yumurtlamayı göreli çok oldu çatlamayı da gördüm
Kaç gün sonra testte çıkar gebelik biliyor musun bide yumurtlamadan mı yoksa çatlamadan mı sayıyoruz adetin geleceği günübazen iki kez yumurtlayan oluyormuş da bilemedim canım
14 gün sonra gebelik testi yapabilirsin çatlamadan sonra da adetin geleceği gününü hesaplayabilirsinKaç gün sonra testte çıkar gebelik biliyor musun bide yumurtlamadan mı yoksa çatlamadan mı sayıyoruz adetin geleceği günü
Anladım kuzum teşekkür ederim14 gün sonra gebelik testi yapabilirsin çatlamadan sonra da adetin geleceği gününü hesaplayabilirsin
canım bugün çatlamayı gördüm 5 gündür pikti ilk 4 günü değerlendirdim dün ilişki olmadı bu geceyi değerlendireyim miTest bozuk olabilir ya da çatlamamış kiste dönüşmüş olabilir. Havuç yiyin birkaç gün
Değerlendir canım çatlama daha önemlicanım bugün çatlamayı gördüm 5 gündür pikti ilk 4 günü değerlendirdim dün ilişki olmadı bu geceyi değerlendireyim mi
Canım öğlen testlerim silik çıktı az önce yaptım bu şekilde çıktı nasıl yani anlayamadım yorumlar mısınDeğerlendir canım çatlama daha önemli
öğlen yaptığım silikler de bu şekildeDeğerlendir canım çatlama daha önemli
Koyulaştı mı yaniöğlen yaptığım silikler de bu şekilde
aşırı koyu değil ama bir tık öğlen yaptıklarıma göre koyu duruyor hiçbir şey anlamadımKoyulaştı mı yani