- 8 Haziran 2023
- 19
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi prensessssss
Kızlar 3 gündür sabah ve akşam olmak üzere test yapıyorum bir silik bir koyu çıkıyor ben anlamayamadım neden acaba hiçbirşey analayamadım yardımcı olabilecek varmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Yani son testiniz Lh hormonunuzun yükseldiğini yumurtanızın büyüdüğünü gösteriyor. 15-20 dk arasında çıkan sonuç net sonuçtur . Testi yarın aynı saatlerde yine tekrarlayın. Oruç tutmuyorsanız 1,5-2 saat sıvı tüketimini kesin
Şu ana kadar yumurtlama olmamış zaten teste devam edin. Her gün aynı saatte yapmaya ve 2 saat önce sıvı alımını kesmeye özen gösterin. İlk idrarla da yapmayın
Şu ana kadar yumurtlama olmamış zaten teste devam edin. Her gün aynı saatte yapmaya ve 2 saat önce sıvı alımını kesmeye özen gösterin. İlk idrarla da yapmayın
çok anlayamadım yaa bu testlerden5. Yani son testiniz Lh hormonunuzun yükseldiğini yumurtanızın büyüdüğünü gösteriyor. 15-20 dk arasında çıkan sonuç net sonuçtur . Testi yarın aynı saatlerde yine tekrarlayın. Oruç tutmuyorsanız 1,5-2 saat sıvı tüketimini kesinAynı koyulukta yada T çizgisi C den daha koyu ise yumurtlama günü
değerlendirin
Diğer testlerle gün gün sıralanmış şekilde atar mısınız?Adetimin 16.günü sizce yumurtlama varmı ?
Diğer testlerle gün gün sıralanmış şekilde atar mısınız?
Tabi canım attım bakarsın en son yaptığım daha koyu gibi sankiDiğer testlerle gün gün sıralanmış şekilde atar mısınız?
Tabi canım attım bakarsın en son yaptığım daha oDiğer testlerle gün gün sıralanmış şekilde atar mısınız?
teşekkür ederim çatlamayı nasıl takip edicem acabaAy evet en sonuncusunda yumurtlama var gibi. Bugünü değerlendirip çatlamayı takip edin, her şey gönlünüzce olsun![]()
Tekrar silikleşince çatlamış oluyor. Buraya atarsanız takibini yaparızTabi canım attım bakarsın en son yaptığım daha o
teşekkür ederim çatlamayı nasıl takip edicem acaba![]()
Büründe yaptım ama hala koyu her ikisideTekrar silikleşince çatlamış oluyor. Buraya atarsanız takibini yaparız![]()
Daha çatlamamış demek ki, gün aşırı değerlendirin çatladığında tekrar değerlendirin. İnşaAllah olurBüründe yaptım ama hala koyu her ikiside
İnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günlerin hatrına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınDaha çatlamamış demek ki, gün aşırı değerlendirin çatladığında tekrar değerlendirin. İnşaAllah olurben de ovü testine başladım, takip yapıyorum