Ovulasyon testi

prensessssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2023
19
3
1
21
Kızlar 3 gündür sabah ve akşam olmak üzere test yapıyorum bir silik bir koyu çıkıyor ben anlamayamadım neden acaba hiçbirşey analayamadım yardımcı olabilecek varmı acaba

IMG_0264.webp

5. Yani son testiniz Lh hormonunuzun yükseldiğini yumurtanızın büyüdüğünü gösteriyor. 15-20 dk arasında çıkan sonuç net sonuçtur . Testi yarın aynı saatlerde yine tekrarlayın. Oruç tutmuyorsanız 1,5-2 saat sıvı tüketimini kesin 😊Aynı koyulukta yada T çizgisi C den daha koyu ise yumurtlama günü 🤓 değerlendirin

Fazla sıvı alımı idrardaki lh seviyesini seyreltebilir. Test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmeye dikkat ettiniz mi?

Adetimin 16.günü sizce yumurtlama varmı
5. Yani son testiniz Lh hormonunuzun yükseldiğini yumurtanızın büyüdüğünü gösteriyor. 15-20 dk arasında çıkan sonuç net sonuçtur . Testi yarın aynı saatlerde yine tekrarlayın. Oruç tutmuyorsanız 1,5-2 saat sıvı tüketimini kesin 😊Aynı koyulukta yada T çizgisi C den daha koyu ise yumurtlama günü 🤓 değerlendirin
çok anlayamadım yaa bu testlerden

Ay evet en sonuncusunda yumurtlama var gibi. Bugünü değerlendirip çatlamayı takip edin, her şey gönlünüzce olsun 🌸

Daha çatlamamış demek ki, gün aşırı değerlendirin çatladığında tekrar değerlendirin. İnşaAllah olur 🤲🏻 ben de ovü testine başladım, takip yapıyorum
İnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günlerin hatrına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏

Back
X