Ovulasyon testi

prensessssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2023
19
3
1
21
Kızlar 3 gündür sabah ve akşam olmak üzere test yapıyorum bir silik bir koyu çıkıyor ben anlamayamadım neden acaba hiçbirşey analayamadım yardımcı olabilecek varmı acaba

5. Yani son testiniz Lh hormonunuzun yükseldiğini yumurtanızın büyüdüğünü gösteriyor. 15-20 dk arasında çıkan sonuç net sonuçtur . Testi yarın aynı saatlerde yine tekrarlayın. Oruç tutmuyorsanız 1,5-2 saat sıvı tüketimini kesin Aynı koyulukta yada T çizgisi C den daha koyu ise yumurtlama günü değerlendirin

Fazla sıvı alımı idrardaki lh seviyesini seyreltebilir. Test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmeye dikkat ettiniz mi?

Şu ana kadar yumurtlama olmamış zaten teste devam edin. Her gün aynı saatte yapmaya ve 2 saat önce sıvı alımını kesmeye özen gösterin. İlk idrarla da yapmayın

Eklentiler

• IMG_0292.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_0280.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 36
Adetimin 16.günü sizce yumurtlama varmı
çok anlayamadım yaa bu testlerden

Ay evet en sonuncusunda yumurtlama var gibi. Bugünü değerlendirip çatlamayı takip edin, her şey gönlünüzce olsun

Daha çatlamamış demek ki, gün aşırı değerlendirin çatladığında tekrar değerlendirin. İnşaAllah olur ben de ovü testine başladım, takip yapıyorum
İnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günlerin hatrına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…