Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar. Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?
Merhaba hanımlar. Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?
İnşallahhh amiiin valla benimde 16sından beri test yapıyorum adet bitiminde başladım hemen bak atıyorum testleri 3 haziranda sanki pik oldu 4 hazırandada çatlamış heralde yarın tekrar bakıcam bakalım kaçırmadım değerlendirdim