Ovülasyon testi

geb

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
193
58
18
25
Hanımlar reglden 15 gün geçti yeni başladım ovülasyon testine ilk defa deniyorum pco var
Bu ne demek oluyor

Eklentiler

• 9e8bc094-2c46-4d7b-8851-b6341c7a21a1.webp
    9e8bc094-2c46-4d7b-8851-b6341c7a21a1.webp
    13 KB · Görüntüleme: 59
Hanımlar reglden 15 gün geçti yeni başladım ovülasyon testine ilk defa deniyorum pco var
Bu ne demek oluyor
negatif demek oluyor. reglden hemen sonra başlamanız gerekiyor testlere. 15 gün sonra başlamışsınız yani yumuetlamayı kaçırmış olabilirsiniz. t cizgisi c den daha koyu veya aynı koyulukta ise yumurtluyorsunuz demektir

Bu ne demek oluyor
Merhaba, şu an negatif görünüyor test yapmaya devam edin, benim testlerimi de yüklüyorum fikir olması açısından pik günü net belli oluyor

Eklentiler

• IMG_2545.webp
    IMG_2545.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 56
Maalesef regl ne zaman olurum bilmiyorum 2-3 ayda olmuyor bazen. 3 ay duphaston kullandım bu seferde böyle deneyim dedim ama anlıyamadım.
Teşekkür ederim peki pik olduğu gün mü ilişki olması gerekiyor yoksa 24 saat sonra mı

negatif demek oluyor. reglden hemen sonra başlamanız gerekiyor testlere. 15 gün sonra başlamışsınız yani yumuetlamayı kaçırmış olabilirsiniz. t cizgisi c den daha koyu veya aynı koyulukta ise yumurtluyorsunuz demektir
Uyanır uyanmaz sabah idarıryla mı yapmam gerekiyor yoksa 2 saat bekleyip biraz su içip mi anlayamadım 🥲

Maalesef regl ne zaman olurum bilmiyorum 2-3 ayda olmuyor bazen. 3 ay duphaston kullandım bu seferde böyle deneyim dedim ama anlıyamadım.
Teşekkür ederim peki pik olduğu gün mü ilişki olması gerekiyor yoksa 24 saat sonra mı
Bildiğim kadarıyla pik olduğu gün ve çatlama günü yani pikten sonra silik çıktığı günde önemli

Uyanır uyanmaz sabah idarıryla mı yapmam gerekiyor yoksa 2 saat bekleyip biraz su içip mi anlayamadım 🥲
son 3 saat hiç su içememen gerekiyor. ve ilk idrarla değil. saat sabah 10 aksam 8 arası yapılması ve her gün aynı saatte yapman daha doğru sonuc verir.

Bu ne demek oluyor
Hanımlar normalde düzenli renk olmadığım için yumurtlama ne zaman bilmiyorum ama bu ovülasyon testine göre yumurtlamam yakın demek mi? Yani az da olsa çizgi var ya
Teşekkür

Back
X