Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
negatif demek oluyor. reglden hemen sonra başlamanız gerekiyor testlere. 15 gün sonra başlamışsınız yani yumuetlamayı kaçırmış olabilirsiniz. t cizgisi c den daha koyu veya aynı koyulukta ise yumurtluyorsunuz demektir
Maalesef regl ne zaman olurum bilmiyorum 2-3 ayda olmuyor bazen. 3 ay duphaston kullandım bu seferde böyle deneyim dedim ama anlıyamadım.
Teşekkür ederim peki pik olduğu gün mü ilişki olması gerekiyor yoksa 24 saat sonra mı
negatif demek oluyor. reglden hemen sonra başlamanız gerekiyor testlere. 15 gün sonra başlamışsınız yani yumuetlamayı kaçırmış olabilirsiniz. t cizgisi c den daha koyu veya aynı koyulukta ise yumurtluyorsunuz demektir
Maalesef regl ne zaman olurum bilmiyorum 2-3 ayda olmuyor bazen. 3 ay duphaston kullandım bu seferde böyle deneyim dedim ama anlıyamadım.
Teşekkür ederim peki pik olduğu gün mü ilişki olması gerekiyor yoksa 24 saat sonra mı
son 3 saat hiç su içememen gerekiyor. ve ilk idrarla değil. saat sabah 10 aksam 8 arası yapılması ve her gün aynı saatte yapman daha doğru sonuc verir.
Hanımlar normalde düzenli renk olmadığım için yumurtlama ne zaman bilmiyorum ama bu ovülasyon testine göre yumurtlamam yakın demek mi? Yani az da olsa çizgi var ya
Teşekkür