Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yumurtlama günü degerlendırınSizce yumurtlama var mı? O kadar koyu mu
Zaten 2 günde bir yapıyoruz bugün o günEvet yumurtlama günü degerlendırın
Evet evet degerlendirin 3gün önemli havuc da yıyınZaten 2 günde bir yapıyoruz bugün o gündeğerlendircem
Yumurtlama olması için çizginin silik çıkması lazım. Yani şuan eğer pik ise (çünkü çok kaliteli net bir çizgi çıkmamış testten kaynaklı ) eğer şuan pik ise bekleyin çizginin silinmesini. İlişkide acele etmeyin. İki çizginin kopkoyu olması yumurta çatlamak üzere demek. Silik çıkarsa evet çatlamoş,yumurta sperm bekliyor demek.Sizce yumurtlama var mı? O kadar koyu mu
Bugün eşim yanaşmadı ilişkiye zaten yorgun olduğu için mecbur yarına kaldıYumurtlama olması için çizginin silik çıkması lazım. Yani şuan eğer pik ise (çünkü çok kaliteli net bir çizgi çıkmamış testten kaynaklı ) eğer şuan pik ise bekleyin çizginin silinmesini. İlişkide acele etmeyin. İki çizginin kopkoyu olması yumurta çatlamak üzere demek. Silik çıkarsa evet çatlamoş,yumurta sperm bekliyor demek.
Bu geceyi de değerlendirebilirsiniz elbette ama her yumurta hemen çatlamayabiliyor. 2 gün pik kalabiliyor. Tercih sizin,hayırlısı olsun![]()
Tamam acele etmeyin hem böyle görev gibi olunca olmuyor. Spontane gelişen ilişkiniz olsunBugün eşim yanaşmadı ilişkiye zaten yorgun olduğu için mecbur yarına kaldı
Yani bugün olmadığı için kaçırmıyorum yumurtlamayı demiTamam acele etmeyin hem böyle görev gibi olunca olmuyor. Spontane gelişen ilişkiniz olsun![]()
Yok canım değil ikiside kopkoyu olması gerekiyor standartlara göre
Bu konuyu bende merak ediyorum pco var bende ve 28 günde yumurtlanma gördüm dün yani 2 ocakta eşim evde olmadığı için kaçırmış mı oldum yoksa önemli olan çatlama mı ? Bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi ?İyi geceler bende bir şey danışmak istiyorum yumurtlama için çift koyu çizgi gördüm değerlendirdim ertesi gün çatlama oldu o günü de değerlendirdim böyle mi olması gerekiyordu? Bir de yumurtlama gnü aşırı derecede ağrım oldu o iki gün sol kasık ve bel ağrısı bu iyi bisey mi yoksa kist tarzı bir şeyin habercisi mi bilgisi olan var mı ? Tesekkür ederim simdiden..
Altın vuruş çatlama ama bir öncesinde olduysa ilişki nasipte varsa işe yarıyorBu konuyu bende merak ediyorum pco var bende ve 28 günde yumurtlanma gördüm dün yani 2 ocakta eşim evde olmadığı için kaçırmış mı oldum yoksa önemli olan çatlama mı ? Bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi ?
Teşekkür ederim değerlendiremedim diye çok üzülüyordumAltın vuruş çatlama ama bir öncesinde olduysa ilişki nasipte varsa işe yarıyor![]()
Sonrasıda değerlendirmeye bakınTeşekkür ederim değerlendiremedim diye çok üzülüyordum
Sonrasıda değerlendirmeye bakın![]()
Hiç üzülmeyin . 3 gün önce birlikteliklerde bile olacaksa oluyor bebişler.Teşekkür ederim değerlendiremedim diye çok üzülüyordum
Çatlama önemli. Ama sperm de yumurta da içerde yaşayabiliyor. Öncesi sonrasi ilişkiler de önemli o yüzden.Bu konuyu bende merak ediyorum pco var bende ve 28 günde yumurtlanma gördüm dün yani 2 ocakta eşim evde olmadığı için kaçırmış mı oldum yoksa önemli olan çatlama mı ? Bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi ?
Yarınki test önemliYani bugün olmadığı için kaçırmıyorum yumurtlamayı demi
Hayır değil