Ovülasyon testi

Bu konuyu bende merak ediyorum pco var bende ve 28 günde yumurtlanma gördüm dün yani 2 ocakta eşim evde olmadığı için kaçırmış mı oldum yoksa önemli olan çatlama mı ? Bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi ?
Okuduklarım hep çift çizgiyi görünce üç gün değerlendirme yönünde ama çatlama günü asıl önemli diyen de var yumurtlama günü tek ilişki olan da var benim de kafam karıstı açıkçası üçüncü gün nöbetteydim olsaydım o gün de değerlendirecektim ama olmadı nasip bakalım ne olacak bir kimyasalım oldu geçen yıl mart ayında sonra bidaha gebelik oluşmadı maalesef:( kimyasal da şansa denk gelmisti

Okuduklarım hep çift çizgiyi görünce üç gün değerlendirme yönünde ama çatlama günü asıl önemli diyen de var yumurtlama günü tek ilişki olan da var benim de kafam karıstı açıkçası üçüncü gün nöbetteydim olsaydım o gün de değerlendirecektim ama olmadı nasip bakalım ne olacak bir kimyasalım oldu geçen yıl mart ayında sonra bidaha gebelik oluşmadı maalesef:( kimyasal da şansa denk gelmisti
Benimde bir oğlum var kendiliğinden oldu ama 2,5 yıldır korunmuyoruz 2ci çocuğumuzu istiyoruz sebebsiz olmuyor Allah gönlünüze göre versin inşAllah

Bu çatlama mı oluyor bakar mısınız ?

Eklentiler

• IMG_2740.webp
    IMG_2740.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba direk konuya dahil oldum ama bakabilir misiniz bu dalgalanma normal mı yoksa yumurtlamamı olmuş

Eklentiler

• IMG_20250103_143413.webp
    IMG_20250103_143413.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 72
Oraya kadar batırıyorum 5-10 saniye tutuyorum
Bak yumurtlama dediğimiz şey 14.gün olan.
Koyu çıkması yumurtlama demek değil
Silik çıkması yumurtlama demek

Eklentiler

• 3951E92C-A3C3-491B-9BBB-6B66CB516098.webp
    3951E92C-A3C3-491B-9BBB-6B66CB516098.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 72
Bende bu markayı yenı denıyorum acaba koyulugu bu bu markanın emın olamadım acıkcası araştırıyorum ama ondada net bi sonuca varamadım premom diye bi uygulamaya atıyorum ondada ılk koyulasmada 0.60 kusır cıkti 2.cide 0.80 kusür çıktı bugun 0.15 çıktı anlatamadım 1 olması gerek diye okumustım bi yerde ama 0
80 kusurlerde yeterli diye biliyorum emın olamadım
Valla hiç bilmiyorum çünkü daha önce de başıma geldi bir sonuç alamadım

Bak yumurtlama dediğimiz şey 14.gün olan.
Koyu çıkması yumurtlama demek değil
Silik çıkması yumurtlama demek
Yani silikleşecek mesela attığım fotoğrafta ki gibi (önceden yaptığım test)

Eklentiler

• IMG_4121.webp
    IMG_4121.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 63
Back
X