- 3 Aralık 2024
- 539
- 105
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Evet canım yakın olabilir testi yapmaya devam etTestinin resmini attım lüften bana yardımcı olun kızlar ya
Tamam canım yine resim ekledim şu iki tane olan testte birini dün uaptim digerinide bugün bugünkü sanki biraz daha koyulasmisEvet canım yakın olabilir testi yapmaya devam et
evet daha koyulaşmışTamam canım yine resim ekledim şu iki tane olan testte birini dün uaptim digerinide bugün bugünkü sanki biraz daha koyulasmis
Bugün ilişkiye girsem mı yoksa bekleyin mıevet daha koyulaşmış
Yani kimisi gün aşırı deniyor siz bilirsiniz tabiBugün ilişkiye girsem mı yoksa bekleyin mı
Benim testimi de yorumlar mısınız yumurtlama olmuş muEvet canım yakın olabilir testi yapmaya devam et
Adetten itibaren mi 8. Gün ? Yapmaya devam edin henüz pik değilBenim testimi de yorumlar mısınız yumurtlama olmuş mu
Evet adetten itibarenAdetten itibaren mi 8. Gün ? Yapmaya devam edin henüz pik değil
Erken olabilir yapmaya devam edin sizEvet adetten itibaren
Merhaba ben testimi gönderebilir miyimMerhaba bende Ovulasyon testi yapıyorum pcosluyum hap kullanıyorum testim bir gün koyu bir gün soluk ben piki görüyormuşum hiç anlamıyorum daha önce başka bir testle yaptım adetten hemen sonra o zaman pik oldum denedim ama sonraki testlerim çok karışık hiç anlamadım yorumlyabilirmisiniz fotoğrafta mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?