Pcos varmı sizinde acabaLaboquick markasını tavsiye ederim. Ben risk almamak adına reglim biter bitmez kullanmaya başladım. Ve kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür. Size de nasip olur inşallah.
Innovita kullanıyorum 9 marttan beri bende pcosluyum umarım faydasını görürüm bakalım ama hassas bir test ben şimdilik memnunumPcosum ovulasyon testi kullanmak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı? Ve işe yarar mı?
Pcos yok ama telefona indirilen uygulamalar ile yumurtlamayı 8 ay boyunca doğru bulamamışım. Ovulasyon testi ile ilk ay yakaladım. Ayrıca yumurtlama esnasında Gynella Natal Ferti jel kullandık. En az yarım saat ayaklarımı yüksekte tutup yattım.Pcos varmı sizinde acaba
Tesekkur ederimmLaboquick markasını tavsiye ederim. Ben risk almamak adına reglim biter bitmez kullanmaya başladım. Ve kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür. Size de nasip olur inşallah.
Anladmm tesekkur ederimInnovita kullanıyorum 9 marttan beri bende pcosluyum umarım faydasını görürüm bakalım ama hassas bir test ben şimdilik memnunum
Ben pcosluyum o yüzden telefondan 10 aydır tekip ediyordum hiç bir yumurtamamı takip edemedim ovulasyon takibine başladım bu ay Jeli hiç duymamıştım doktorunuz mu önerdi acaba sizedePcos yok ama telefona indirilen uygulamalar ile yumurtlamayı 8 ay boyunca doğru bulamamışım. Ovulasyon testi ile ilk ay yakaladım. Ayrıca yumurtlama esnasında Gynella Natal Ferti jel kullandık. En az yarım saat ayaklarımı yüksekte tutup yattım.
Doktor üzerinde folik asit dahil birkaç ürün daha olan bir reklam broşürü vermişti. Özellikle tavsiyesi folik asitti. Ürünlere bakarsın demişti. Ben jeli de aldım.Ben pcosluyum o yüzden telefondan 10 aydır tekip ediyordum hiç bir yumurtamamı takip edemedim ovulasyon takibine başladım bu ay Jeli hiç duymamıştım doktorunuz mu önerdi acaba sizede
Anladım canım bana da takviye yazdı 2. Ayındayım kullanıyorum bu ay takviye ile beraber ovulasyon takibinede başladım umarım gebelik sağlayabilirimDoktor üzerinde folik asit dahil birkaç ürün daha olan bir reklam broşürü vermişti. Özellikle tavsiyesi folik asitti. Ürünlere bakarsın demişti. Ben jeli de aldım.