- 13 Aralık 2024
- 8
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi Neslhanantp
-
Evet yumurtlama gördüğünüz günden itibaren en az 3 günü değerlendirininnovita markası ovulasyon testi kullanıyorum Çarşamba günü çift çizgi gördüm o günü değerlendirdim Perşembe günü biraz silik gördüm ama o günü değerlendiremedim bugün de silik çıkarsa testim değerlendirebilir miyim gebelik için olumlu olur mu sizce
Çok korkmuştum ya dün degerlendiremedik ikimiz de uyuyakaldik bugün tekrar deneyelim o zaman teşekkür ederimEvet yumurtlama gördüğünüz günden itibaren en az 3 günü değerlendirin
Yumurtlamanız yakındır.gittikçe koyulaşıyor yarın yine yapın testi .Eğer tam koyu olmuşssa 3 gün üst üste değerlendirinBenimkinide yorumlarmisiniz
Anladim tamamdir cok tesekkurlerrrYumurtlamanız yakındır.gittikçe koyulaşıyor yarın yine yapın testi .Eğer tam koyu olmuşssa 3 gün üst üste değerlendirin
9 10 Nisan diğeri 11 Nisan ben 9 nisani gece değerlendirdim testi de akşam 6 gibi yapmıştım sonra 10 11 nisani degerlendiremedim sizce çatlama ne zaman olmuştur bugünü değerlendirsem umut var mi
Evet çok sürmeden çıkıyorBen bugun oylesine ovulasyon testi yaptim aninda cift cizgi cikti onun icin soruyorum
Benim testimi de yorumlar mısınız? Bat 17 Nisan ama geç olma ihtimalı var düzensiz çünkü, daha önce yaptığım testlerde bu kadar koyu görmemiştim 30 lu almıştım bugün geldi ilkini yaptım dah
Yapmaya devam et çok yaklaşmış yumurtlamaBenim testimi de yorumlar mısınız? Bat 17 Nisan ama geç olma ihtimalı var düzensiz çünkü, daha önce yaptığım testlerde bu kadar koyu görmemiştim 30 lu almıştım bugün geldi ilkini yaptım daha
Gün içinde ne kadar silikleşti bakar mısınızYapmaya devam et çok yaklaşmış yumurtlama
Gün içinde ne kadar silikleşti bakar mısınızgaliba benimle dalga geçiyor
Bence yumurtlama olmuş sıvı alımına dikkat etmeden yaptıysan eğer testi ki ben bunu ilk denememde yaptım sıvı alıyordum tuvalete gitmiyordum 2 saat de bir şey icmeyip test yapıyordum test tam koyu olmuyordu sonra gergin oluyordumGün içinde ne kadar silikleşti bakar mısınızgaliba benimle dalga geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?