Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay yumurtlamamış olabilirsinMerhaba ovulasyon testi yapıyorum 3 gündür normalde 13. Gün pik olur 14. Gün çatlardı ama bu ay pik olmadan silikleşti bu ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz ilerde pik olur mu?
Evet yumurtlamaEki Görüntüle 3588190 Kızlar sizce yumurtlama mı bilen yazabilirmi
Merhaba ovulasyon testi yapıyorum 3 gündür normalde 13. Gün pik olur 14. Gün çatlardı ama bu ay pik olmadan silikleşti bu ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz ilerde pik olur mu?
Merhaba. Devam edin test yapmaya yakında yumurtlama olur. İkisinin aynı koyulukta olması lazım.Benim de ovulasyon testine bakar mısınız adetimin 9 günü böyle çıktı da yumurtlama var mı
Hayır yok ama muhtemelen 1 2 gün içinde pik olurBenim de ovulasyon testine bakar mısınız adetimin 9 günü böyle çıktı da yumurtlama var mı
Yumurtlamayi görünce üç gün mu değerlendirmek lazım bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum daha pik olmadıEvet yumurtlama
Ben bu ay hayıt tohumu içmeye başladım da sizce yararı olur muHayır
Hayır yok ama muhtemelen 1 2 gün içinde pik olur
Evet genelde öyle öneriliyor eşinizde hız sorunu yoksa. Eğer varsa bir gün ara verip bir gün ilişki diyorlarYumurtlamayi görünce üç gün mu değerlendirmek lazım bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum daha pik olmadı
Burda olduğunu söylüyorlar ama bilgim yok malesefBen bu ay hayıt tohumu içmeye başladım da sizce yararı olur mu
Bende şaşırdım öyle bı Zamana da denk geldi ki üç gün üst üste gözümde büyüyo yatılı misafir gelecek gibi ne yapsam bilemedimEvet genelde öyle öneriliyor eşinizde hız sorunu yoksa. Eğer varsa bir gün ara verip bir gün ilişki diyorlar
Kafanızdan atın akışa bırakın uzun tutmaya gerek yok. Ya da bir gün ara vererek devam edinBende şaşırdım öyle bı Zamana da denk geldi ki üç gün üst üste gözümde büyüyo yatılı misafir gelecek gibi ne yapsam bilemedim
Tamam canımKafanızdan atın akışa bırakın uzun tutmaya gerek yok. Ya da bir gün ara vererek devam edin
Benimde testime bakar misinizBu ay yumurtlamamış olabilirsin
benim testimi de yorumlar mısınızBenim de ovulasyon testine bakar mısınız adetimin 9 günü böyle çıktı da yumurtlama var mı
Yumurtlamışsın sen canımBenimde testime bakar misiniz
Yumurtlama olmamış henüzbenim testimi de yorumlar mısınız