EvetYumurtlama gerçekleşmiş mi arkadaşlar
12 13 pik 14 de çatlama olmışYumurtlama gerçekleşmiş mi arkadaşlar
Merhaba reglim 9 günü mü başladın bende yapıyorum regl 7 günü başladım regl daha tam bitmeden başladım ilk defa yapıyorum hiçte anlamıyorum ama merakta ediyorum yumurtluyormuyum diyeYumurtlama gerçekleşmiş mi arkadaşlar
Reglden 5 gün sonra başladın başlangıcından itibaren 9. Günde başladım evet :))Merhaba reglim 9 günü mü başladın bende yapıyorum regl 7 günü başladım regl daha tam bitmeden başladım ilk defa yapıyorum hiçte anlamıyorum ama merakta ediyorum yumurtluyormuyum diye
Ben anlamıyorum sen anliyormusun yada anlayan varmiReglden 5 gün sonra başladın başlangıcından itibaren 9. Günde başladım evet :))
Neden yumurtladığına inanmıyorsunBunlarada bir bakin ben öylesine yapıyorum bu arada eşimden habersiz yumurtlama varmı merak ettim ondan artık yumrtladigima inanmıyorum da
Bilmem kaynanam yüzünden olabilir yalnız fotoğraf çekince testler net çıkmıyor buraya atınca fotoğraf değişiyor belki benim tlfnmdan kaynaklı bilmiyorumNeden yumurtladığına inanmıyorsun
Bende tam anlamadığım için attım o yüzden yorumlayamıyorum maalesefBilmem kaynanam yüzünden olabilir yalnız fotoğraf çekince testler net çıkmıyor buraya atınca fotoğraf değişiyor belki benim tlfnmdan kaynaklı bilmiyorum
Yok canım benim var iki kızım çok şükür rabbim olmayanlara nasip etsin sanada inşallah 3 düşündüm ama olmadı bunu denememistim merak ettim olmayınca küçük kızım 12 yaşında uzun yıllar olmayınca yumurta olmuyor dedim herhalde sırf meraktan yapıyorumBende tam anlamadığım için attım o yüzden yorumlayamıyorum maalesefilk gebeliğiniz mi olacak Allahın izniyle
Burda yumurtlama yok gibi ama 6sında koyulaşmış bugün yaptıysanız muhtemelen daha kötüdürBunlarada bir bakin ben öylesine yapıyorum bu arada eşimden habersiz yumurtlama varmı merak ettim ondan artık yumrtladigima inanmıyorum da
Evet yaptım daha koyuyduBurda yumurtlama yok gibi ama 6sında koyulaşmış bugün yaptıysanız muhtemelen daha kötüdür
Anladım Allah bağışlasınYok canım benim var iki kızım çok şükür rabbim olmayanlara nasip etsin sanada inşallah 3 düşündüm ama olmadı bunu denememistim merak ettim olmayınca küçük kızım 12 yaşında uzun yıllar olmayınca yumurta olmuyor dedim herhalde sırf meraktan yapıyorum
Allah razı olsun canım çok saol kısa sürede inşallah seninde hamileyim başlığını burda okurumAnladım Allah bağışlasın
Yumurtlama demekEvet yaptım daha koyuydu
Yumurtlama demek
Biri sabah biri akşam aynı güne ait sence bu yumurta çatladı anlamına mı geliyorYumurtlama demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?