Ovulasyon testi

slicrkc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2021
62
25
38
26
Yumurtlama gerçekleşmiş mi arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_5412.webp
    IMG_5412.webp
    141,9 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba reglim 9 günü mü başladın bende yapıyorum regl 7 günü başladım regl daha tam bitmeden başladım ilk defa yapıyorum hiçte anlamıyorum ama merakta ediyorum yumurtluyormuyum diye 😂
Reglden 5 gün sonra başladın başlangıcından itibaren 9. Günde başladım evet :))

Bunlarada bir bakin ben öylesine yapıyorum bu arada eşimden habersiz yumurtlama varmı merak ettim ondan artık yumrtladigima inanmıyorum da

Eklentiler

• 1000055803.webp
    1000055803.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 28
Bilmem kaynanam yüzünden olabilir yalnız fotoğraf çekince testler net çıkmıyor buraya atınca fotoğraf değişiyor belki benim tlfnmdan kaynaklı bilmiyorum
Bende tam anlamadığım için attım o yüzden yorumlayamıyorum maalesef 🥹 ilk gebeliğiniz mi olacak Allahın izniyle

Bende tam anlamadığım için attım o yüzden yorumlayamıyorum maalesef 🥹 ilk gebeliğiniz mi olacak Allahın izniyle
Yok canım benim var iki kızım çok şükür rabbim olmayanlara nasip etsin sanada inşallah 3 düşündüm ama olmadı bunu denememistim merak ettim olmayınca küçük kızım 12 yaşında uzun yıllar olmayınca yumurta olmuyor dedim herhalde sırf meraktan yapıyorum

Bunlarada bir bakin ben öylesine yapıyorum bu arada eşimden habersiz yumurtlama varmı merak ettim ondan artık yumrtladigima inanmıyorum da
Burda yumurtlama yok gibi ama 6sında koyulaşmış bugün yaptıysanız muhtemelen daha kötüdür

Yok canım benim var iki kızım çok şükür rabbim olmayanlara nasip etsin sanada inşallah 3 düşündüm ama olmadı bunu denememistim merak ettim olmayınca küçük kızım 12 yaşında uzun yıllar olmayınca yumurta olmuyor dedim herhalde sırf meraktan yapıyorum
Anladım Allah bağışlasın 🌸🩵

Back
X