Ovulasyon testi

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
959
132
18
25
Kızlar bu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor ne zaman ilişkiye girmek gerekiyor lütfen söylermisiniz hiç denemedim denemekte istiyorum

Eklentiler

• IMG_7645.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 13
Adet bitiminden sonra başlıyorsun yapmaya yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakıyorsun. T çizgisi c ile aynı koyulukta veya daha koyuysa pil günlerin oluyor o günleri ve daha sonra silikleştiğinde çatlama gününü değerlendiriyorsun

Kızlar bu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor ne zaman ilişkiye girmek gerekiyor lütfen söylermisiniz hiç denemedim denemekte istiyorum
Merhaba birkaç gündür sizin konularınıza denk geliyorum , bence çok stres yapıyorsunuz . Haklısınız tabiiki ama biraz rahatlamak sizin için daha iyi olabilir. Ovulasyon testi bende alacaktım bu sebepten vazgeçtim , sürekli takip etmek bence stresi artırabilir gibi geliyor sadece bir tavsiye vermek istedim umarım istediğiniz gibi olur

Bu ay yapmayacafım çünkü köye gidicem denk gelmez vs haziran adet bitiminden sonra belki ovulasyon alabilirim ama bilmediğimden sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…