- 26 Mayıs 2025
- 18
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi nida aksoy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz olmamış ama yapmaya devam et koyulaşacak
Yok canım her gün yapmaya devam et aynı koyulukta olması gerekKızlar merhaba bugün adetimin 14. Günü. Ovulasyon testi yaptım sizce yumurtlama var mıdır
Tamamdır teşekkür ederimYok canım her gün yapmaya devam et aynı koyulukta olması gerek
Değil canım. Teste devamMerhaba arkadaşlar yumurtlama var mı acaba? Yumurta akı kıvamında bir akıntı da geldi.
Bende yumurtlama olmuş mu anlayamıyorum bir türlü deDeğil canım. Teste devam
Henüz olmamısBende yumurtlama olmuş mu anlayamıyorum bir türlü de![]()
O zaman teste devam teşekkür ederimHenüz olmamıs
Bu benim geçen günkü yumurtlama testim. İki çizgi de aynı olacak. İnşallah tutar hepimizinO zaman teste devam teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim örnek güzel oldu benim daha bu kıvama gelmemiş çok net. İnşallah inşallah bu ay beklediğimiz ay olsun inşallahBu benim geçen günkü yumurtlama testim. İki çizgi de aynı olacak. İnşallah tutar hepimizin![]()
Evet daha olmamış. İstediğin zaman özelden de gönderebilirsin banaÇok teşekkür ederim örnek güzel oldu benim daha bu kıvama gelmemiş çok net. İnşallah inşallah bu ay beklediğimiz ay olsun inşallah![]()
Çok teşekkür ederimEvet daha olmamış. İstediğin zaman özelden de gönderebilirsin bana