- 11 Eylül 2024
- 468
- 25
- 13
- 31
- Konu Sahibi sanssiz2020
-
Her kadının yumurtlama günü farklı olabiliyomuş adetten hemen sonra ovulasyon testlerine başlayın kırmızıyı görene kadar devam edin kiminin adet bitiminde kiminin 20. Günde yumurtlama oluyormuş herkesin 12-14 arası olmuyomuş bu testlere göre yumurtlama yok ama bence yumurtlamanız başka bi günKızlar ovulasyon testlerim sırasıyla bu şekilde yumurtlamam olmuyor mu demek bu tam kırmızı cizgiyi göremedim adetimin 13,14 ünde en fazla kırmızılık en üstteki gibi oluyor sonra çizgi gidiyor ne demek oluyor bu lütfen yardımcı olur musunuz
Kızlar ovulasyon testlerim sırasıyla bu şekilde yumurtlamam olmuyor mu demek bu tam kırmızı cizgiyi göremedim adetimin 13,14 ünde en fazla kırmızılık en üstteki gibi oluyor sonra çizgi gidiyor ne demek oluyor bu lütfen yardımcı olur musunuz
öncesinde de olabilir yumurtlama benim arkadaşımın adetin bittiği gün oluyormuş oda yumurtlayamıyorum sanıyodu doktor söyledi herkeste farklı sen adet bittiği gün başla testi yapmaya adet bittiği gün de olabilir adetine 10 gün kala da olabilir yumurtlama çok garip her kadında farklı oluyor saat bile farkediyor inanPeki ben tam net kırmızıyı goremezsem bu yumurtlamam olmadığı mı anlamına geliyor
Umudunu hiç kaybetme stres en büyük etki eden şeymiş hoş bu süreçte sana söylüyorum ama bende aşırı stres yapıyorum ben pik yakalamama rağmen yine olmadı her ay umudum kalmadı ara vercem deyip bi sonraki ay yine umut ediyorum birazda şans dediğin gibi Allah isteyen herkesin kucağını doldursun içinde bizlerindeAnladım canım biraz da nasip işi galiba bende Prolaktin vardı ilaç kullanıyorum şu an kaç oldu onu da bilmiyorum 1 hafta sonra ölçtürmeye gideceğim bi yandan da test yapayım dedim ama umudum da yok açıkçası
Amin canimUmudunu hiç kaybetme stres en büyük etki eden şeymiş hoş bu süreçte sana söylüyorum ama bende aşırı stres yapıyorum ben pik yakalamama rağmen yine olmadı her ay umudum kalmadı ara vercem deyip bi sonraki ay yine umut ediyorum birazda şans dediğin gibi Allah isteyen herkesin kucağını doldursun içinde bizlerinde
Bende pcos olduğu için yaşım da 35 bi kaç ay daha bekleyip olmazsa tüp bebek denemeyi düşünüyoruz açıkcası. Sizin durumunuzda eşinizin gitmesine gerek yok diye biliyorum ama ona da ek bi tahlil flan isterler mi bilemedim açıkcasıAmin canim
Benim amin insallah ne zamana kadar deneyeceksin aşılama çatlatma ignesin falan yaptıracak mısın benim Prolaktin çoktı ama eşim gitmedi kontrole bende Prolaktin düştü mü bilmiyorum ama eşimnde gitmesi gerekiyor mu ki bu durumda
Ay benmkide gitmiyorDoktor eşimi istiyor da gitmiyor benimde yaşım 32 sende mi geç evlendin
Geçen sene evlendim daha geç evlendim ne yazık kiDoktor eşimi istiyor da gitmiyor benimde yaşım 32 sende mi geç evlendin
Onlarda sorun çıkması durumunda kendilerini kötü hissedecekleri için kadının üstüne atması kolay geliyo kendinden eminse gidip tahlil versin halbuki ama bu erkekler işte dediğin gibi toz kondurmuyolarAynen Vala dediğin gibi 2 çocuk senden doğurmuşsun ona kalırsa demekki bi sorun var erkekler üzerine toz kondurmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?