Ovulasyon testi

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
596
133
23
28
Merhaba Ovulasyon testim 3 gündür pik çıkıyor hamile olmadığıma eminim test verdim yumurtlama zamanım da zaten bu kadar uzun sürmesi normal mi pik hala baya koyu böyle hamile kalan var mı kist olacak diye korkuyorum sağ tarafımda da baya bir ağrı var

Merhaba Ovulasyon testim 3 gündür pik çıkıyor hamile olmadığıma eminim test verdim yumurtlama zamanım da zaten bu kadar uzun sürmesi normal mi pik hala baya koyu böyle hamile kalan var mı kist olacak diye korkuyorum sağ tarafımda da baya bir ağrı var
Havuç yiyebilirsiniz benimde uzun sürmüştü bi keresinde havuç yiyince çatlamıştı

geçen ay benimde 3 gün sürdü 4. Gün çatladı

Havuç yiyebilirsiniz benimde uzun sürmüştü bi keresinde havuç yiyince çatlamıştı
Merhaba arkadaşlar.
30 haziran adet başlangıcım
5 temmuz bitiş
Bugün 6 temmuz ovulasyon testim çift çizgi,
Çift olduğu günleri değerlendirmem gerekiyor 3 gün ilişki düşünüyorum.
Fakat anlamadığım hemen adet bittikten sonra çift görmem normal mi?
Saat 16.00 da yaptım testi bir sat öncesinden de sıvı alımını durdurdum. İlk defa kullanıyorum testi yardımcı olursnız sevinirim.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_3442.webp
    IMG_3442.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3443.webp
    IMG_3443.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaşlar.
5 temmuz bitiş
Saat 16.00 da yaptım testi bir sat öncesinden de sıvı alımını durdurdum. İlk defa kullanıyorum testi yardımcı olursnız sevinirim.
Test pik değil Lh dalgalanır vücutta normal bence

geçen ay benimde 3 gün sürdü 4. Gün çatladı
Umarım olur çatlama bu kadar uzun pik olması bebeğe engel olur mu acaba diye düşünüyorum benim hamile kaldığım ay bir gün pik ertesi gün çatlama olmuştu hemen

Umarım olur çatlama bu kadar uzun pik olması bebeğe engel olur mu acaba diye düşünüyorum benim hamile kaldığım ay bir gün pik ertesi gün çatlama olmuştu hemen
Sanmam gebelik bende olduğunda da 2 gün yumurtlama sürmüştü 3. Gün çatlamıştı

Merhaba arkadaşlar.
5 temmuz bitiş
Testiniz tam olarak pik olmamıs daha koyu cıkması gerekiyor

Back
X