Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havuç yiyebilirsiniz benimde uzun sürmüştü bi keresinde havuç yiyince çatlamıştıMerhaba Ovulasyon testim 3 gündür pik çıkıyor hamile olmadığıma eminim test verdim yumurtlama zamanım da zaten bu kadar uzun sürmesi normal mi pik hala baya koyu böyle hamile kalan var mı kist olacak diye korkuyorum sağ tarafımda da baya bir ağrı var
Ne kadar uzun sürmüştü sizinHavuç yiyebilirsiniz benimde uzun sürmüştü bi keresinde havuç yiyince çatlamıştı
Merhaba arkadaşlar.Havuç yiyebilirsiniz benimde uzun sürmüştü bi keresinde havuç yiyince çatlamıştı
Test pik değil Lh dalgalanır vücutta normal benceMerhaba arkadaşlar.
30 haziran adet başlangıcım
5 temmuz bitiş
Bugün 6 temmuz ovulasyon testim çift çizgi,
Çift olduğu günleri değerlendirmem gerekiyor 3 gün ilişki düşünüyorum.
Fakat anlamadığım hemen adet bittikten sonra çift görmem normal mi?
Saat 16.00 da yaptım testi bir sat öncesinden de sıvı alımını durdurdum. İlk defa kullanıyorum testi yardımcı olursnız sevinirim.
Umarım olur çatlama bu kadar uzun pik olması bebeğe engel olur mu acaba diye düşünüyorum benim hamile kaldığım ay bir gün pik ertesi gün çatlama olmuştu hemengeçen ay benimde 3 gün sürdü 4. Gün çatladı
Sanmam gebelik bende olduğunda da 2 gün yumurtlama sürmüştü 3. Gün çatlamıştıUmarım olur çatlama bu kadar uzun pik olması bebeğe engel olur mu acaba diye düşünüyorum benim hamile kaldığım ay bir gün pik ertesi gün çatlama olmuştu hemen
Testiniz tam olarak pik olmamıs daha koyu cıkması gerekiyorMerhaba arkadaşlar.
30 haziran adet başlangıcım
5 temmuz bitiş
Bugün 6 temmuz ovulasyon testim çift çizgi,
Çift olduğu günleri değerlendirmem gerekiyor 3 gün ilişki düşünüyorum.
Fakat anlamadığım hemen adet bittikten sonra çift görmem normal mi?
Saat 16.00 da yaptım testi bir sat öncesinden de sıvı alımını durdurdum. İlk defa kullanıyorum testi yardımcı olursnız sevinirim.
Bugün böyle testler hafif silikleşme var ama hala pik değil miSanmam gebelik bende olduğunda da 2 gün yumurtlama sürmüştü 3. Gün çatlamıştı
Çatlama başlıyor olabilir benimde böyleydi akşam yaptığımdaBugün böyle testler hafif silikleşme var ama hala pik değil mi