Ovulasyon testi

m0lak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
71
15
3
27
20250710_212505.webp
Arkadaşlar merhaba. İlk defa ovulasyon testi yapıyorum adetim bugün sabah bitti ben akşam yaptım. Öncesinde 2 saat sıvı almadım. Bu kadar koyu çıkması daha ilk günden normal mi? Bir de bu ay ilk defa başıma şöyle bir şey geldi. Normalde göğüs şişliği adetten önce başlardı ve adetin ilk günü şişlik inerdi. Şimdi adet bittiği halde şişlik inmedi. Hiç başıma gelmemişti

Eki Görüntüle 3616227 Arkadaşlar merhaba. İlk defa ovulasyon testi yapıyorum adetim bugün sabah bitti ben akşam yaptım. Öncesinde 2 saat sıvı almadım. Bu kadar koyu çıkması daha ilk günden normal mi? Bir de bu ay ilk defa başıma şöyle bir şey geldi. Normalde göğüs şişliği adetten önce başlardı ve adetin ilk günü şişlik inerdi. Şimdi adet bittiği halde şişlik inmedi. Hiç başıma gelmemişti
Merhaba benimde başıma gelmişti devam edin koyu çizgiyi yakalayın bir yere not edin üç ay deneyin dalgalanmaları görüceksiniz zaten ortalama yumurtlama gününüzü bulabilirsiniz

Merhaba benimde başıma gelmişti devam edin koyu çizgiyi yakalayın bir yere not edin üç ay deneyin dalgalanmaları görüceksiniz zaten ortalama yumurtlama gününüzü bulabilirsiniz
Peki bu yumurtlamamın yakın olduğu anlamına mı geliyor sizce? Herhangi bir sıkıntım yok adetim de düzenli

Hayır hayır zaten yumurtlamayı kaçırıyorumdur belki diye test aldım yani yakalamak belki daha mümkün olur diye. Çünkü doktor takvimi takip et dedi yani 14. Gün falan oluyor ama aylardır bu şekilde denedim olmadı henüz. Aslında tam o tarihlerde akıntı oluyor ama belki de yumurtlamam daha erken veya daha geç bunu görmek için aldım aslında

Hayır hayır zaten yumurtlamayı kaçırıyorumdur belki diye test aldım yani yakalamak belki daha mümkün olur diye. Çünkü doktor takvimi takip et dedi yani 14. Gün falan oluyor ama aylardır bu şekilde denedim olmadı henüz. Aslında tam o tarihlerde akıntı oluyor ama belki de yumurtlamam daha erken veya daha geç bunu görmek için aldım aslında
Daha var yumurtlamanıza bende böyle takip ediyorum bakalım sanırım bu hafta sonu yumurtlama olur sende böyle bir deftere yapabilirsin genelde böyle yapıyorlar

Eklentiler

• IMG_4834.webp
    IMG_4834.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 23
Back
X