Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 3617114
Kızlar merhaba 9undan beri test yapıyorum ama sadece 9 ile 12 sini değerlendirdim yumurtlamayı kaçırdım mı? Bugünü değerlendiremedim malesef.
11 pik gününmüş 11-12 yi değerlendirmen gerekirdi ama spermler 48 saat canlı kalabiliyor hatta kaliteliyse 72 saat canlı kalıyor yani hergün yapmana gerek yok zaten.
11 pik gününmüş 11-12 yi değerlendirmen gerekirdi ama spermler 48 saat canlı kalabiliyor hatta kaliteliyse 72 saat canlı kalıyor yani hergün yapmana gerek yok zaten.
Bugüne gerek yok dün önemliydi dünü de değerlendirmiş zaten dediğim gibi spermler 48-72 saat canlı kalabilirler. 10 veya 11 i değerlendirsen iyi olurdu ama olan olmuş artık nasibi varsa tutar
Bugüne gerek yok dün önemliydi dünü de değerlendirmiş zaten dediğim gibi spermler 48-72 saat canlı kalabilirler. 10 veya 11 i değerlendirsen iyi olurdu ama olan olmuş artık nasibi varsa tutar