- 29 Mayıs 2025
- 29
- 6
- 1
- 44
- Konu Sahibi emel198116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk canımBugün yarın değerlendir silikleşmeye başladığı gün de değerlendirebilirsin![]()
Bu 3 günü değerlendirinSelamlar bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hangi günleri değerlendireyim şimdi lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız ço çok sevinirim![]()
Teşekkürler inşallah Allah’ın İzniyle olurBu 3 günü değerlendirin
Silikleşince bırakabilirsinizTşk canımtest yapmaya devam edeyim mi ??
Benim de böyle çıkıyor ne demek oluyor bugün adetin 11. GünüBugün yarın değerlendir silikleşmeye başladığı gün de değerlendirebilirsin![]()
Devam et canım daha pik yok canımBenim de böyle çıkıyor ne demek oluyor bugün adetin 11. Günü
Pik olmamış silik çizginin de diğeri gibi koyu olması lazımBenim de böyle çıkıyor ne demek oluyor bugün adetin 11. Günü
daha önce Doktora hiç gittiniz mi bu konu için? Adetiniz erken oluyorsa yumurtlama da erken olabilir.Kızlar bende ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bakarmisin
Bugün akıntı içinde kılcal hafif kırmızı kan gozuyor
Acaba bugün çatlamış mi oluyor
Cok koyu olmadı t lerim pik olup olmadigini anlamadim
Bende adet düzensizliği var bende erken regli oluyorum
Adetten sonra hemen yumurtlama oluyor mu
Doktora gittim rahmim temiz ve yumurtaların iyiymişdaha önce Doktora hiç gittiniz mi bu konu için? Adetiniz erken oluyorsa yumurtlama da erken olabilir
Yumurtlamada hafif kanama olabiliyorDoktora gittim rahmim temiz ve yumurtaların iyiymiş
Adetin 3. günü gel hormon bakalım dedi
Bugün akıntı içinde kılcal damarli kan vardı
Yumurtlama mi oluyor acaba yada erken ara kanama mi oluyor onu merak ettim
İlk güne göre koyu. Her gün yapmaya devam edin aynı saatteKızlar merhaba ilk defa ovulasyon testine başladım da bugün1.gün yardımcı olur musunuz![]()
Bilemediğim için sordum teşekkür ederimİlk güne göre koyu. Her gün yapmaya devam edin aynı saatte
Daha silik ama üç gün içinde koyulaşır gibi tabi düzenine bağlıKızlar merhaba ilk defa ovulasyon testine başladım da bugün1.gün yardımcı olur musunuz![]()
Bugün yarın değerlendir silikleşmeye başladığı gün de değerlendirebilirsin![]()
Benimki daha n böyle bugün silik ama sanki tam koyu da değil bilemedim yumurtlama oldu mu ağrım da çoktı