• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busra_45

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
579
89
18
27
Aranızda ovülasyon testi kullanan veya kullanıpta hamile kalan varmı acaba , bu ay ilk defa kullanıcam 😍

Yapma yapma bekle gebelik testleri yanıltıyor valla, trendyoldan aldım ben satıcı 14.00 dan sonra yapılması uygundur yazıyordu

Valla istedigin gibi yapabilirsin ben cok su tukettigim icjn sabahlari yaptim icmeden duramiyorum o yuzde ztn pazartesi regl gunum bugunde akinti seklinde kahvelik geldi herhalde erken regl olucam cnm

Eklentiler

• IMG_1202.webp
    IMG_1202.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 70
Cnm yumurtlama olunca uc gun arka arkaya iliskiye girilmeli diyende var gun asiri diyende ama yumurtlama gunu girmeni tavsiye ederim
3 gün ardı ardına girmek bence şansı düşürür yavrum, dediğin gibi yumurtlama günü daha mantıklı , kaliteli sperm diye bişey kalmaz 3 gün üst üste bence

3 gün ardı ardına girmek bence şansı düşürür yavrum, dediğin gibi yumurtlama günü daha mantıklı , kaliteli sperm diye bişey kalmaz 3 gün üst üste bence
Sperm sayısında ve hareketlılıkte sorun yoksa bırsey olmuyor canım . 3 gün üst üste ılıskı olması gerekıyor . Sayın uzmanları da aynı seyı soyluyor . Bana da doktorum soyledı bu ay öyle denıyoruz nasıp kısmet. Allah herkese nasıp etsın ınsallah

Back
X