Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bugün yumurtlama akıntısı gibi uzayan şeffaf katı bir akıntı geldi zaten normalde düzensiz adet oluyorum bugün 15. günüm testim de bu şekilde çıktı ikisi aynı değil biliyorum ama bir türlü tam koyulugu yakalayamiuorum
Benim bugün yumurtlama akıntısı gibi uzayan şeffaf katı bir akıntı geldi zaten normalde düzensiz adet oluyorum bugün 15. günüm testim de bu şekilde çıktı ikisi aynı değil biliyorum ama bir türlü tam koyulugu yakalayamiuorum
Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.