• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak bu benım ovulasyondan bır gün önce ve ovulasyon ve günü
Benim bugün yumurtlama akıntısı gibi uzayan şeffaf katı bir akıntı geldi zaten normalde düzensiz adet oluyorum bugün 15. günüm testim de bu şekilde çıktı ikisi aynı değil biliyorum ama bir türlü tam koyulugu yakalayamiuorum

Benim bugün yumurtlama akıntısı gibi uzayan şeffaf katı bir akıntı geldi zaten normalde düzensiz adet oluyorum bugün 15. günüm testim de bu şekilde çıktı ikisi aynı değil biliyorum ama bir türlü tam koyulugu yakalayamiuorum
pes etme devam et bu arada her ay yumurtlamak zorunda degılsın yumurtlamadığımız aylarda olabılıyormus

pes etme devam et bu arada her ay yumurtlamak zorunda degılsın yumurtlamadığımız aylarda olabılıyormus
Bir iki güne memlekete gideceğim eşinden ayrılmak zorundayım o yüzden keşke şu ara olsaydı diyorum ama nasip iste ne yapalım hayırlısı olsun cnm

Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.💘
IMG_3670.webp

Back
X