Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2 gün üst üsten değerlendirdimMerhaba bende ovulasyon testi ile hamile kalmıştım ve ovulasyon testi ile hamile olduğumu anlamıştım. Bu testteki durum yumurtladığını gösteriyor. Bu günleri değerlendirmen gerekiyordu. Değerlendirdikten sonrasını takip etmen gerekir. Senin daha adetine var. Bu test günlerini değerlendirdin mi?
Bugün silik çıktı akıntım sarı ve yapışkan gibiMerhaba bende ovulasyon testi ile hamile kalmıştım ve ovulasyon testi ile hamile olduğumu anlamıştım. Bu testteki durum yumurtladığını gösteriyor. Bu günleri değerlendirmen gerekiyordu. Değerlendirdikten sonrasını takip etmen gerekir. Senin daha adetine var. Bu test günlerini değerlendirdin mi?
Adetinize kaç gün var ? Hamilelik hemen çıkmaz öyle.Evet 2 gün üst üsten değerlendirdim
12 gün var silikleşti merk ettimAdetinize kaç gün var ? Hamilelik hemen çıkmaz öyle.
12 gün var silikleşti merk ettim
Nasıl hamile kaldınız lütfen yardımcı olurmusunuAdetinize kaç gün var ? Hamilelik hemen çıkmaz öyle.
Yumurtladiktan sonra çatlama silikleşmesi olabilir. Sizde yumurtlama olmuş belli. O kadar garip bir şey ki reglim biter bitmez iki gün nete yakındı sonra birden silikleşti şuan yeniden belirginleşiyor. Vücudunuzdaki hormon dalgalanmalarını gösteriyor.12 gün var silikleşti merk ettim
Ben koyu olduğunu görünce ilişkiye girdim bugundemi girmem lazım dün gece girdimYumurtladiktan sonra çatlama silikleşmesi olabilir. Sizde yumurtlama olmuş belli. O kadar garip bir şey ki reglim biter bitmez iki gün nete yakındı sonra birden silikleşti şuan yeniden belirginleşiyor. Vücudunuzdaki hormon dalgalanmalarını gösteriyor.
Bugünü de değerlendirmeniz iyi olur bence. Çatlama bugün gerçekleşmiş olabilir.Ben koyu olduğunu görünce ilişkiye girdim bugundemi girmem lazım dün gece girdim
İyi yapmışsın. Şuan sadece adet zamanını beklemen gerekiyor gecikme olacakmı diye. Bu arada dilersen ovulasyon testine devam edebilirsin. Benim durumum biraz karışıktı. Ben adet bitinden bi 5 gün sonra gibi denemek için testlere başlamıştım. Akabinde tam adet olmam gereken gün yumurtlama oldu. Adet de olmadım. Akabinde ovulasyon testine devam ettim. Yaklaşık bi 12 gün sonra test tekrar çift çizgi gibi olunca şüphe edip test yaptım ve pozitifti. Akabinde kan verdim. Geç döllenme olmuş bende. Ama değerim çok düşüktü o nedenle beta hcg değer düzgün artıyor mu diye kan testi verdim 3-4 sefer 2 gün aralıklar ile sonra zaten güzel artış olunca doktorum alttan ultrason ile baktı. Kese ve yolk sac ı gördük akabinde kaç gün sonra hatırlamıyorum. Kalp atışını gördük. Umarım hayırlısı olur.Evet 2 gün üst üsten değerlendirdim
Dediği doğru sen değerlendir yinede zararı olmaz.Bugünü de değerlendirmeniz iyi olur bence. Çatlama bugün gerçekleşmiş olabilir.
4 gün ovülasyon yaptım hep koyu bugün şilikti ama yine bugün değerlendirim tahminen ne zaman gebelık testi yapayım bide yüzümde sıvılce çıktı başka belirtim yok ve sarı yapışkan akıntıİyi yapmışsın. Şuan sadece adet zamanını beklemen gerekiyor gecikme olacakmı diye. Bu arada dilersen ovulasyon testine devam edebilirsin. Benim durumum biraz karışıktı. Ben adet bitinden bi 5 gün sonra gibi denemek için testlere başlamıştım. Akabinde tam adet olmam gereken gün yumurtlama oldu. Adet de olmadım. Akabinde ovulasyon testine devam ettim. Yaklaşık bi 12 gün sonra test tekrar çift çizgi gibi olunca şüphe edip test yaptım ve pozitifti. Akabinde kan verdim. Geç döllenme olmuş bende. Ama değerim çok düşüktü o nedenle beta hcg değer düzgün artıyor mu diye kan testi verdim 3-4 sefer 2 gün aralıklar ile sonra zaten güzel artış olunca doktorum alttan ultrason ile baktı. Kese ve yolk sac ı gördük akabinde kaç gün sonra hatırlamıyorum. Kalp atışını gördük. Umarım hayırlısı olur.
4 gün ovülasyon yaptım hep koyu bugün şilikti ama yine bugün değerlendirim tahminen ne zaman gebelık testi yapayım bide yüzümde sıvılce çıktı başka belirtim yok ve sarı yapışkan akıntı
Acaba yanlışım yaptım diye sorayım dedımDediği doğru sen değerlendir yinede zararı olmaz.
Adete 3 gün kala falan. O alıntı ilişkiden sonra oluyor ya. Çok şaapma yani. Yumurta akıntısı ile eşinin sıvısı olabilir.4 gün ovülasyon yaptım hep koyu bugün şilikti ama yine bugün değerlendirim tahminen ne zaman gebelık testi yapayım bide yüzümde sıvılce çıktı başka belirtim yok ve sarı yapışkan akıntı
Çok teşekkür ederim yani o akıntı siperm içine girmiş demektir demiAdete 3 gün kala falan. O alıntı ilişkiden sonra oluyor ya. Çok şaapma yani. Yumurta akıntısı ile eşinin sıvısı olabilir.