- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Hayatvesen
-
Bu geçen haftanın bakHangisi pik attıklarının, hiçbiri değil çünkü….
benim hamile kaldigimda pik böyleydi bugünü degerlendirmistikBu geçen haftanın bak
kac gun sonra test yaptınız bugun uzerınebenim hamile kaldigimda pik böyleydi bugünü degerlendirmistik
14-15 gün sonrakac gun sonra test yaptınız bugun uzerıne
Canım koyulaşan bir çizgi yok aslında attıkların hepsi silik olarak yani o ovülasyon testinde normal silik çıkmasıKızlar ovulasyon testine devam ediyorum yapma, geçen hafta pik oldu aradan 4 gün geçti tekrar çizgiler koyulaşti ertesi gün aynı saate yine yaptım silik çıktı bugünde ise koyu çıktı, geçen hafta hep silikti şimdi bi öyle bi böyle kafam çok karışık ne demek bu
Benim testimde bu koyuluktaydı pik görür görmez mi degerlendirdiniz yoksa silikleşincede denediniz mibenim hamile kaldigimda pik böyleydi bugünü degerlendirmistik
Pik gördükten 24-36 saat sonra yumurtlama olacak demek evet doğru canımkızlar merhaba.ovulasyon testim pik olduğu gün yaklaştı demek ertesi gün yumurtlama olacak demek değil mi ? ay ovulasyon testini bile bilmiyorum nolur beni bi aydınlatın
Teşekkür ederimPik gördükten 24-36 saat sonra yumurtlama olacak demek evet doğru canım
Pik görür görmezBenim testimde bu koyuluktaydı pik görür görmez mi degerlendirdiniz yoksa silikleşincede denediniz mi