• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.786
25.643
548
28
Hanımlar 4 ekim adet başlangıcıydı 8 ekim akşamında regl tamamen bitti. 10 ekimden bu yana laboquick ovulasyon testi yapıyorum. Burda açılan konularda fotolarda görüyorum silik çizgiler oluyor testlerde bende sanki hiçbir şey yok control çizgisi hariç. Acaba henüz erken mi yumurtalama için veya testler mi bozuk. Adet döngüm düzensizdir bazen 23 gün bazen 30 u bile bulur. Genelde 26 diyebilirim.

Eklentiler

• IMG_2149.webp
    IMG_2149.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 26
Hanımlar 4 ekim adet başlangıcıydı 8 ekim akşamında regl tamamen bitti. 10 ekimden bu yana laboquick ovulasyon testi yapıyorum. Burda açılan konularda fotolarda görüyorum silik çizgiler oluyor testlerde bende sanki hiçbir şey yok control çizgisi hariç. Acaba henüz erken mi yumurtalama için. Adet döngüm düzensizdir bazen 23 gün bazen 30 u bile bulur. Genelde 26 diyebilirim.
Silik bile olmadığı için testte mi bozukluk var diye şüphelenmiştim teşekkür ederimm🌸
Hiç mi yok fotoğrafını paylaşabilir misin

G Gizeemlii0 bu akşam da bu şekilde çıktı anlayamadım en azından silik olması gerekmez miydi regl başlangıcından itibaren 11.gün bugün

Eklentiler

• IMG_2149.webp
    IMG_2149.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 27
G Gizeemlii0 bu akşam da bu şekilde çıktı anlayamadım en azından silik olması gerekmez miydi regl başlangıcından itibaren 11.gün bugün
Merhaba ben de aynı stresi yaşıyordum. Adetimin bitişi 3 ekimdi ve bundan 11 gün sonra bugün pik gördüm. Benim testlerim de bugüne kadar hep silikti. Sizin de daha gününüz vardır. Pik olunca belli oluyormuş.

Eklentiler

• IMG_20251014_171551.webp
    IMG_20251014_171551.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba ben de aynı stresi yaşıyordum. Adetimin bitişi 3 ekimdi ve bundan 11 gün sonra bugün pik gördüm. Benim testlerim de bugüne kadar hep silikti. Sizin de daha gününüz vardır. Pik olunca belli oluyormuş.
Ay darısı başıma inşallah korktum valla pik i kaçırdım mı diye inşallah test doğru gösteriyodur

Back
X