Ovulasyon testi

kalp0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2025
4
2
1
19
Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum
Olacaktı ya ben bu teste yeni başladım daha önce hiç kullanmadım 4 gün yaptım ama hiç birşey anlamadım testten benim yumurtlama günüm tam olarak ne zaman teste göre
Screenshot_2025-10-27-19-07-38-361_com.whatsapp.webp

İki çizgide aynı koyulukta olacak bu yumurtlama koyuluk sılıklesmeye basladıgında bu catlama yumurtlama ve catlama gunlerını degerlendıreceksınız

Hayır olmamış. Test yapmaya devam edin. İki çizgi aynı koyulukta olduğunda yada test çizgisi daha koyu olduğunda yumurtluyorsunuz demektir. Pik yaptı dedikleri bu oluyor. Fırsatınız varsa o gün ilişki olsun. Yapabiliyorsanız sonraki gün de olsun.Bildiğime göre pikten ortalama 12-36 saat sonra yumurta çatlıyor. Çatladıgında test çizgisi tekrar silikleşir ordan anlayabilirsiniz. Silikleşene kadar testi yapmayı devam edin, catlamayı öyle anlayabilirsiniz.

Birde adetiniz 18 inde bittiyse test yapmaya 5 gün sonra başlamışsınız ama bazı kadınlarda yumurtlama çok daha erken olabiliyor hemen adet sonrası. Tavsiyem bi dahaki ay ( umarım gerek kalmaz hamile olursunuz) yaparsanız adet bitiminde başlayın test yapmaya risk almayın 🙏

Merhaba adetiniz 18 inde bitti ise kaçırmış olabilirsiniz bittiği gün başlamanız gerekiyor

Bakın benim testlerim 6 numara büyük ihtimalle pik oldu sonra tekrar silikleşmeye başladı piki gördükten sonra da yapın silikleşmeyi görmek için yumurtanın çatladığı anlamına geliyormuş bu da

Sevgiler,

Eklentiler

• IMG_D2480066-1E16-4E6D-8CCE-0FEA850A7184.webp
    IMG_D2480066-1E16-4E6D-8CCE-0FEA850A7184.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 13
Back
X